POWER GIRLS AWARDS / VLOGG

... Åh, slank över några storys på instagram nu och insåg att det är Power Girl Awards ikväll, har varit så stressad och haft så mycket att göra att detta helt gått förbi mig? Ni som följde mig förra året vet kanske att jag och Merelle var på plats tillsammans med Gina Tricot, här kommer en liten re-cap från en otroligt rolig kväll!

Kvällen började med att vi fick vara i Gina Tricot's svit och peppa inför galan, vi blev där bortskämda med hår och smink tillsammans med massa härliga profiler! Min kostym kommer självklart från Gina Tricot (förra året)

Galan ägde rum på självaste Berns, och det var seriöst sååån power stämning hela kvällen, tänk er en lokal fylld av massa peppiga härliga brudar. Det bjöds på uppträdanden från en drös kvinnliga artister, grymma tal och glitter i mängder!

Det var fler än jag som hade valt en rosa outfit från head to toe, här tillsammans med Emilia De Poret.

Min power kvinna! ⚡️

Ser ni förresten att jag nästan är lika mörkhårig som Merelle här?? Vad tycker ni, ska jag gå tillbaka till brunett?

Dessa bilder på mig och Merelle fotades i sviten av grymma Lisa Höök, ni hittar hennes instagram HÄR !

... Som en sista grej delar jag även videon från FÖRRA årets Power Girl Awards, är Såå avis på alla som får vara på galan ikväll och arg på mig själv som totalt varit för upptagen för att komma ihåg att fixa biljetter. Hoppas alla grymma tjejer som får äran att vara på plats på Berns har en fantastisk grym kväll 💕

Gillar

Kommentarer

Mathilda,
Men gud vad härligt!! Skulle så gärna vilja gå på något sånt här event snart! <3 KRAM
www.devote.se/mathilba
moaalm
moaalm,
Åh tack, jaa det är en sån boozt! Vi får se till att få tag i biljetter till nästa år! kram
nouw.com/moaalm