PLANS & TO DO LISTS
Äntligen tog jag tag i saken och gick och köpte mig en almanacka! Så nu vet jag vad resten av denna söndag ska gå ut på! Att fylla ut dessa sidor, eller ja, några ska ju lämnas tomma såklart ;-)

Har ärligt talat varit väldigt dålig på att planera saker genom att skriva ner dem på papper i mina tidigare dagar. Vet inte huur många gånger jag hört mamma säga orden "planeera Moa, allt kan inte ske nu, planering är a och o!!!) haha ... sorry. Men är ganska spontan av mig och om det är något jag planerar så försöker jag alltid lagra det i mitt huvud, vilket resulterar i att det glöms eller ersätts av någon annan idé, och jag känner det faktiskt själv att man undviker stress genom att skriva ner allt man har och göra. Ibland kan det kännas som att man har 1000 saker man ska hinna göra på en helg t.ex eller på en vecka och man vet inte i vilken ände man ska börja. Men när man väl skriver ner sakerna så kanske det slutar med att det faktiskt bara var 3 eller 4 saker, och genom att skriva dem på ett papper tycker i alla fall jag att man kan "let them go" lite från hjärnan. Plus att jag tyckte denna almanacka var väldigt stilren och snygg ;-)

Ja vad tror ni då, kommer jag lyckas planera mitt 2017? Stora som små saker? Dela med er av tips om ni har några ang hur ni planerar er vardag eller mål på lång sikt!! Allt är bra!

Kram!! /Moa

Gillar

Kommentarer

Moa Alm,
Ja det har du rätt i! 😃 haha
moaalm.itgirls.se