NIGHT ROUTINE

- Inlägg i samarbete med The Body Shop -

Dagcreme - Här / Rengöring - Här / Scrub - Här

__________________________

God kväll gänget <3

Hoppas ni haft en mysig söndag!

Jag och V begav oss in till stan på förmiddagen för en söndagslunch, där jag även passade på att hämta upp dessa produkter från The Body Shop. Som ni kanske vet har jag ett samarbete med The Body Shop, och har haft en längre tid. Detta är verkligen en av de bästa sakerna som kunde hända mig då jag älskar deras produkter och skulle rekommendera dem alla dagar i veckan även utanför samarbetet.

Tvättade precis bort sminket för kvällen med denna nya facial wash, samt återfuktade huden med dagcremen efteråt. För mig funkar inte riktigt feta nattcremer, så brukar köra samma morgon som kväll i ansiktet. Men alltså, wow! Rengöringen tog bort all smuts på en enda gång och jag ligger här i sängen helt len i hela ansiktet av cremen som dessutom ska ge extra "glow". Båda produkterna innehåller en rik mängd morot, och doftar fantastiskt, Produkterna är inte nog med det dessutom 100% veganska, vilket känns så bra i hjärtat! <3

Nu är jag mer än redo för en ny jobbvecka, och som om det inte vore nog så är den ju kortare eftersom vi har en påsk som väntar!

Love, M


Gillar

Kommentarer