MIN KVÄLLSRUTIN || FORMULA 10.0.6

- Inlägget är i samarbete med Formula 10.0.6 -

Jag tänkte att jag skulle visa er min nuvarande kvällsrutin, och det med ett gäng nya helt fantastiska produkter jag fick hem för någon vecka sedan. Märket heter Formula 10.0.6 och har vad jag förstår en formula som togs fram av en kemist redan år 1933, och det nuvarande formulan är speciellt designade för att boosta hyn med massor av näring i form av vitaminer från naturliga källor som bl.a grape, gurka etc.

Jag har ärligt talat aldrig varit någon med en porslinsslät hy, utan ständigt haft lite orenheter att ta hand om. Speciellt på vinterhalvåret då man inte får sol på sig och inte tillräckligt med Vitamin D. Hos formula 10.0.6 kan du välja två olika typer av produkter, några som är mer speciellt inriktade på en oren hy och en till "normal" hy. De ni ser på bilderna ovan är paketet för en orenare hy.

Produktinfo:

#AbsoluteDreamClean: En koncentrerad krämig skumrengöring som tar bort orenheter, fett och smink samtidigt som den ska förhindra uppkomsten av nya orenheter. Inehåller bl.a Gurka som har en uppfriskande effekt, samt druva som som är antibakteriell vars olja förhindrar att porerna täpps igen.

Min upplevelse: I början när man till en början har arbetat in krämen i ansiktet så känns det som att man har en sån där "handtvål" som min farmor och farfar hade innan, ni vet som ligger på ett litet fat och som nästan gnisslar när man gnider händerna mot varandra? haha! Men alltså EN "omgång" krävdes det för att ALLT mitt smink skulle falla bort (brukar alltid tvätta minst två gånger annars!) plus att huden kändes återfuktad efteråt. Väldigt imponerad!

#GetYourGlowOn: En ansiktsmask som avlägsnar döda hudceller, rengör tilltäppta porer och förhindrar nya orenheter. Innehåller bl.a papaya som får huden att kännas sådär extra fräsch, och citrus som gör huden ljusare, lenare och rosigare.

Min upplevelse: Jag (ivrig som jag är på att testa nya saker) förstod först inte att detta var en ansiktsmask, - på tub?! Så smart! Har bara användt sånna engångsförpackningar förut som förövrigt känns jätte omiljövänligt, så detta var en super smart grej! Förstår tanken med papayan som verkligen känns FRÄSCH på huden, och även luktar otroligt gott! Tar cirka 15 minuter för masken att stelna. Den är inte vääldigt tjock, och kan kanske inte jämföras med en sån där "black mask" som drar upp rötterna på alla porer. Något snällare, men lämnar en super len och gosig hy efter sig!

#ThirstNoMore: Fuktkrämen som får ditt ansikte att precis som namnet, inte vara törstigt igen (eller i alla fall under en längre tid!) Innehåller bl.a naturliga extrakt som vattenmelon, linser och äpple samt vitt te. Föruto m att fukta huden ger det vita teet en fräsch lyster. Perfekta finishen efter att ha använt de andra produkterna!

Min upplevelse: En riktig fuktighetsbomb men som inte lägger sig "ovanpå" huden utan är ganska tunn men gör sitt jobb och går väl in i huden. Pricken över i på¨hela kvällsrutinen skulle jag vilja säga! Har även användt denna som en dagkräm innan jag sminkar mig, eftersom att den är så pass "tunn" så går den snabbt in i huden och jag kan nästan på en gång smörja på min CC creme utan att dem blandar sig i varandra.Produkterna säljs bl.a på H&M!
Klicka HÄR för att komma till deras hemsida och läsa mer om produkterna och spana in all produkter! Ni kan även spana in deras instagram @formula1006se

Kram /Moa ♥


Gillar

Kommentarer