KVINNOR JAG INSPIRERAS AV / INTERNATIONELLA KVINNODAGEN

Dagen till ära vill jag passa på att ägna ett inlägg åt alla de fantastiska kvinnor jag inspireras av och vill ge lite extra kärlek till idag, Here you go!

min mamma - personen som lärt mig att tro på sig själv, att inget är omöjligt och att lycka inte sitter i pengar, att ta livet med en klackspark och att inga hinder är motgångar.

min mormor - utan tvekan den roligaste människa jag vet, skulle alla ha en lika grym power mormor som mig hade världen varit lite roligare!

Min moster - min extra storasyster med ett hjärta av guld, otroligt driven och ser alltid det bästa i alla!

Min farmor - Som förgyllt min uppväxt med de godaste kanelbullarna och alltid tagit sig tid för oss barn. Här är farmor, farfar och pappa på min slutvisning sista året på gymnasiet, hur söt är inte denna bild?!

Helén (min bonusmamma) - Ibland när livet inte blir som tänkt (syftar då på mina föräldrar som skiljde sig när jag var 6 år) så leder det till att man får chansen att träffa nya fina människor, Helén är verkligen någon som får en att skratta vilket mode man än är i!

Barndomsvännerna - Matilda bredvid mig och Maja längst till höger har varit mina absolut närmaste vänner sedan vi började förskolan tillsammans, 16 år senare och dem är fortfarande de absolut roligaste och varmaste vännerna jag har, även fast vi bor utspritt i Sverige så är det alltid som att vi aldrig splittrats varje gång vi ses, så mycket kärlek!

M crew - Från att ha varit 3 super tighta tjejer sedan 6 års ålder, hände något 2013 när Jag, Maja och Matilda började första året på gymnasiet och träffar Malin och Merelle. Det visade sig att vi hade betydligt mer gemensamt än att alla började på bokstaven M, dessa tjejer är verkligen mina absolut närmaste vänner och några jag har delat otroligt många fina minnen med. ...En hemlis, vi har alla ett M tatuerat någonstans på kroppen ;-)

Merelle - Bortsett från alla M's ovan så är detta ett M som idag står mig extra nära i vardagen. Från tjejgänget är kanske vi dom som riktat in oss lite mer på samma spår jobbmässigt vilket leder till att jag inte bara delar alla personliga saker men även jobbmässiga situationer med Merelle. Om det är någon som kan få mig på peppigt humör eller spåna iväg på drömmar och framtid så är de utan tvekan denna brud!

Avslutningsvis - Två andra kvinnor i mitt liv som inspirerad mig är ...

Sara, min chef på PR byrån, en riktig power Woman som jag egentligen bara känt en kort period i mitt liv, trots att det är 30 år mellan oss så är vi verkligen som piff och puff som tillsammans kan leverera grymma resultat och att hon kan driva en av Stockholms bästa PR byråer själv (utan lilla mig) är verkligen imponerande.

Sist men inte minst, Anna Lena som är min extra lilla mamma och som jag fick på köpet dagen då jag träffade Viktor, det är alltså hans mamma. En av de klokaste människorna jag känner som alltid sprider värme och glädje omkring sig. Tänk att man fick en sån fin familj med på köpet när man träffade sitt livs kärlek! hihi!

_____________________________________________________________________________________________________

... Dessa är by far de största inspirationskällorna i mitt liv, av dem har jag lärt mig allt jag kan och de är alla på sitt vis kvinnor jag ser upp till från djupet av mig hjärta 💕

Självklart önskar jag er alla övriga power ladies en fantastisk kvinnodag och kom ihåg, ni alla är grymma!

Love, M

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Men såå bra inlägg!! <3
nouw.com/matildardn
moaalm
moaalm,
TACK snälla du!! ❤
nouw.com/moaalm