GLITTER + BEIGE / TO DO LIST

Topp - NA-KD / Kjol - Vintage / Halsband - Pilgrim

Måste bara visa denna underbara kjol som jag beställde hem från Palmerbrace Vintage, Fanny är verkligen så duktig på det hon gör och ni borde spana in @palmerbracevintage på instagram samt hemsidan www.palmerbracevintage.com som hela tiden uppdateras med nya vintagefynd!

_____________________________________

Hej hjärtan, hur mår ni? <3

Sitter nedsjunken i soffan helt slut efter en lång dag med mycket att göra på kontoret. Förutom jobbet så har jag en lååång to do list som jag skrev igår natt när min hjärna snurrade på högvarv och näst intill gav mig ångest gällande Australien, skola och saker att lösa inför dess. Är det bara jag, eller brukar ni också skriva listor när ni har mycket. saker i huvudet? Brukade alltid göra det i skolan och gör det varje dag på kontoret, men har varit mindre bra på det i vardagen på senaste tiden, nu var det faktiskt Viktor som sa åt mig på skarpen *blink* för att jag låg och vred och vände på mig när vi skulle sova, och sagt och gjort så kunde jag lämna stressen på papperet för natten och redan på väg till jobbet i morse kunde jag slänga iväg några mail och ringa ett samtal som gjorde att jag kunde bocka av flera punkter på listan, vilket kändes skönt! Tips tips!

I morgon är jag faktiskt heeeelt ledig, tro det eller ej! Alltid när jag säger att jag är ledig så jobbar jag oftast "bara" 4-5h på kvällen i butiken, men har lixom inte haft en helt ledig dag på länge! Ska försöka pallra mig upp på en promenad eller lugnare jogg på morgonen, mest för att jag VEEEET hur skönt det är att komma upp i tid när man har hela dagen ledig.

Kram på er /M <3


Gillar

Kommentarer

BelindaGoransson
BelindaGoransson,
Åh, så fin outfit!! Älskar kjolen!!!
nouw.com/belindagoransson