EN TEXT ALLA BORDE LÄSA / ALL THOSE LITTLE THINGS - IS LIFE

Lördag och dags för lite lifetalk,

Insåg att det var längesen jag gjorde ett sånt här typ av inlägg. Brukade alltid vara bra på att dela med mig av tankar och drömmar förut, har tusen anteckningar i mina notes på telefonen som ständigt uppdateras så fort jag hör eller ser något jag blir inspirerad av, en snygg outfit som poppar upp i mitt huvud, en trend, saker någon sagt i en podd eller mål om vad jag vill göra i livet, små som stora.

Tänkte dela med mig av en text som jag kom över och om jag inte minns fel var Matilda Djerf som delade. Tyckte den var såå himla fin och viktig och kan appliceras på så mycket i livet.

Denna text går som ni kanske förstår under kategorin mat, men om man tänker efter så beskriver den exakt hela livet och hur vi ser på det. Livet är ett skal, ett antal dagar vi fått och det är DIN uppgift att fylla dessa dagar - med kärlek, med minnen och upplevelser, med skratt och med relationer, med spontanitet och med nyfikenhet.

Det är lätt att vara fokuserad på något, ett mål att uppnå, en händelse eller tillfälle man väntat på. Kom ihåg att vägen dit är minst lika viktig, alla gånger du äter en "tråkig" middag hemma i soffan med den du älskar en vardag, alla gånger du går hem från jobbet och solen lyser lite extra, alla gånger du dricker ditt morgonkaffe och kvällste eller sitter på den där uteserveringen tillsammans med dina bästa vänner och njuter av första vårsolen, alla gånger du umgås med din familj och alla gånger du får göra någon extra glad eller lycklig.

DET är livet.

Så snälla käraste ni, ta vara på varje sekund av livet, jag ber er! Inga drömmar är för små och inga hinder för stora, bara man tror på dom tillräckligt <3

Love, M

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
ÄLSKAR denna texten, så bra!!
nouw.com/matildardn
moaalm
moaalm,
Åh, me visst kan man relatera?? tack snälla! Det värmer <3
nouw.com/moaalm
jossanasplund
jossanasplund,
TACK!!!! Denna text var precis vad jag behövde <33333
nouw.com/jossanasplund
moaalm
moaalm,
Åh, uppskattar så att du säger det! Önskar dig en fantastisk dag 😘
nouw.com/moaalm
Angelica,
Så fantastiskt bra text!! <3
angelicawahlin.se
moaalm
moaalm,
TACK 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤ Hoppas du kände dig lite peppad efter att ha läst den i alla fall 😘
nouw.com/moaalm