EN PÅSK I STORSTAN

Påsken blev inte riktigt som andra påskar har varit, med familj och vänner uppe i Dalarna. På grund av jobb blev vi kvar i storstan, men har ändå lyckats fått några magiska dagars ledigt!

Hängde en förmiddag på stan, sprang bland annat in på Nividas för att leta efter ett par nya solglasögon, är på jakt efter ett par nya till sommaren - någon som har tips?

Vi gick promenader, käkade lunch på bryggan och Viktor tog sitt första dopp för i år, jag var badkruka och fegade ur, men snart är förhoppningsvis även jag i vattnet och plaskar ;-)

Det blev brunch på ett nyfunnet favvo ställe - Hagaparken. Visade ju er några magiska bilder från en morgon då jag och tjejerna körde morgonrundan där förra veckan, och det är verkligen så fint att bara traska runt där, dessutom ligger det bara någon kilometer från oss - hur kan jag ha missat??

Mitt typ av påskbord, haha! Jag och grabbarna köpte med oss Sushi och lite öl hem till lägenheten och bara njöt av vädret, fönstren på vid gavel och härlig musik, sommarkänsla deluxe!

... sist men inte minst, åkte jag in för två korta pass i butiken. Testade bl.a denna söta klänning som vi fått in, hur fin? Blir så taggad på att införskaffa lite nya fina sommarklänningar!

_________________________

Det var allt från min lilla påsk, hoppas ni haft det mysigt!

I morgon väntar jobb på PR byrån och efter det kvällsjobb i butiken, en heldag med andra ord, sen blir det planering inför flytten som blir mot slutet av veckan (inte till Australien än alltså, men vi flyttar ut till V's föräldrar de sista två månaderna!), tiden går såå fort och snart hoppar vi på flyget till SYDNEY, längtar!

Love /M

Gillar

Kommentarer