EN MINST SAGT FULLSPÄCKAD MÅNAD

... Några bilder från helgen när vi firade Merelle som fyllde 22!

Det är i Juni det händer, eller rättare sagt ALLT händer, samtidigt som jag blir helt fylld av glädje och pirr inför årets kanske bästa månad - månaden då man får andas in den svenska sommaren på RIKTIGT, så blir jag samtidigt lite nervös. Ni vet när man har så mycket inplanerat och tiden bara rusar iväg och vips så har det gått en månad, precis så känner jag inför dessa fyra veckor. Om 4(!!) veckor på pricken idag så sitter jag och Viktor på ett flyg till Australien för att leva och bo där i över 1 år (??) Alltså känner mest vad tusan har jag gett mig in på, haha!

_________________

Här är några saker som händer i Juni:

5-9 Juni - På onsdag denna vecka åker jag till Dalarna (äntligen efter ett halvår) och vill bara krama om min familj som jag inte träffat på flera månader. Under helgen ska vi bland annat fira att Viktor tagit examen, jag får äntligen träffa Maja & Matilda (mina absolut bästa barndomsvänner) över en middag med ett stort gäng ute och gå på födelsedagspartaj som vi är bjudna till.

13-16 Juni - Helgen efter tar min älskade bror studenten, och detta ska såklart firas med släkt och vänner uppe i Dalarna. Kan inte förstå att jag själv stod där för 3(?!) år sedan och skålade? Vart tar tiden vägen?

18e juni - Jobbar jag min sista dag här i Stockholm, innan det blir hemresa (åter igen, haha) för att fira midsommar. Jag och tjejerna har dessutom lyckats planerat att vi ska ha en stor midsommarfest i år, och planeringen är minst sagt i full gång, är så taggad på detta och ser fram emot en stor fest där jag får chansen att festa loss med alla innan vi åker, blir ju nästan en liten hejdå fest också, hihi :)

28-29e Juni - Pappa fyller 50 och ska ha en stor fest, dessutom blir Matilda 22 och jag gissar att jag inte kommer undan ett firande även där.

1a Juli - Åker jag och Viktor tillbaka till Stockholm för att packa det sista inför flytten, för att två dagar senare bege oss till Arlanda och sätta oss på flyget till Sydney!!

_________________________

Ja ni hör ju, lär ju nästan ta en vit månad när vi landat i Australien, haha!

En annan grej som jag går och har lite smått ångest över är ju att jag inte fått besked från skolan i Sydney om jag kommit in ännu, vem vet, kanske åker och jobbar ett år i stället! Får antagligen reda på det denna vecka - Keeping my fingers crossed!! 🤭

Kram på er!

/M


Gillar

Kommentarer

sqquash
sqquash,
Rolig månad framför dig iallafall!
nouw.com/sqquash
moaalm
moaalm,
Ja men ellerhur, mycket som händer! 😇
nouw.com/moaalm
BelindaGoransson
BelindaGoransson,
Åh, va mycket roligt som väntar!!
nouw.com/belindagoransson
moaalm
moaalm,
Ja, allt på samma gång verkligen 😍😅
nouw.com/moaalm