DET SVÅRASTE MED ATT FLYTTA TILL ANDRA SIDAN JORDKLOTET

Bikini från FL.SWIMWEAR

__________________

Hej fina ni,

Sitter just nu på tåget till Stockholm efter att ha spenderat mina sista dagar uppe i Dalarna med familj och vänner. Igår, som ett avslut på hela vistelsen fyllde pappsen 50 och det firades med buller och bång! På sätt och vis var det rätt bra att ha all släkt samlad, så man fick chansen att krama hejdå till alla innan resan. Om 3 (??!) dagar beger jag mig alltså ut på världens äventyr, och flyttar till andra sidan jordklotet. Hur sjukt?

Jag har hittills inte riktigt förstått att vi ska "flytta" ett helt år, har känts som att vi ska på semester och har inte riktigt förstått alla som kommit fram och "wow, så sjukt att ni ska flytta till Sydney" eller mina vänner som fixade världens finaste hejdå present till mig där de klippt ihop bilder på alla oss från de 10 senaste åren. Har mest tänkt "Men varför all uppståndelse, jag ska ju bara på semester"... haha!

Men så denna vecka, när jag började vinka hejdå till mamma på gården kom alla känslorna på en och samma gång, har nog försökt skjutit allt det "jobbiga" med att flytta utomlands, till världens paradis, bakom mig. För det är ju inte bara kul att lämna sin familj och sina vänner 24h bort med flyg ... Idag sa jag slutligen hejdå till min pappa och resten av familjen, och har gråtit som ett barn (hoppades att ingen jag känner befann sig på tåget mot Stockholm kl 15:38 ha ha)

Jag har samlat mig nu och känner mig såååå redo för resan! Har två underbara familjer och människor hemma och väntar på mig om exakt 14 månader, och jag vet att detta kommer bli en resa jag bär med mig resten av livet <3

Nu rullar vi strax in med tåget i Stockholm och jag har en kille som står och väntar på mig med bilen, kunde nog trots alla tårar inte varit lyckligare ändå!

En påminnelse, med lite inspiration från Isabella Löwengrips sommarprat som jag suttit och lyssnat på den senaste timmen...

" Gör det som krävs för att bre ut dina vingar, om det slår i någonstans så är det för trångt och det är dags för något nytt!"

Love, M

Gillar

Kommentarer

Frida,
Förstår att det känns tungt att säga hejdå när du ska flytta så långt bort. Men det kommer också vara det bästa du har gjort i hela ditt liv! 😊 Att bo utomlands är något jag tycker alla borde göra någon gång i livet. Du kommer få det hur bra som helst 😊
fridachristina.com
moaalm
moaalm,
Åh, så fin kommentar! Ja, allt har ju trots allt sina bra och dåliga sidor - är övertygad om att det kommer bli hur bra som helst <3 kram på dig!
nouw.com/moaalm
theresehenriksson
theresehenriksson,
Men wow vad kul att läsa att du ska flytta dit! Jag och min sambo ska också flytta till Australien, vi åker i augusti 😍 Vad har du/ni för planer där? Det kommer bli ett roligt äventyr även om det är jobbigt att lämna nära och kära 🤗
nouw.com/theresehenriksson
moaalm
moaalm,
Nej men åh så kul!! Jag kommer att plugga, och min kille ska jobba 😃 Du får höra av dig när du kommer fram! kram
nouw.com/moaalm
merelleyakoub
merelleyakoub,
moaalm
moaalm,
Hunnie! <3
nouw.com/moaalm