DENIM ON DENIM / GIVEAWAY

Hallå där! Såhär har jag sett ut idag, (med något för mycket hopp om våren kanske ... möttes av folk i dunjackor och mössa, "tur det finns någon här som har vår i sinnet" tänkte jag 😄!) ________________________________________________________________________________________________

Min torsdag:

05:50 Ringde väckarklockan, och en kvart senare stod jag på springbandet på gymmet, heja mig vad stolt jag var när jag gick hem haha!

08:30 Var jag på MOS för ett kortis jobbpass, vi hade faktiskt brandövning, så har stått och sprutat från en brandsläckare hela morgonen, riktigt kul faktiskt om jag får säga det själv!

12:15 Åkte jag in till stan för att träffa Merelle (Blogg) på en lunch, vi slog oss ner på Créme och snackade lite jobb samt hann babbla om en hel del annat också, alltid mysigt!

14:30 Tog jag mig hemåt och stannade till vid ett Café här i Solna där Viktor satt med lite plugg, fick ihop lite jobb på datorn, bl.a ett inlägg jag kommer publicera i morgon på internationella kvinnodagen ni inte får missa 💓

__________________________________________________________________________________________________

!!Giveaway!!

Förutom dagens schema vill jag även passa på att tipsa om en Giveaway jag har fått äran att göra till er, en giveaway i riktig mys-anda dessutom då det är en fribiljett för dig och en vän till den nya kritikerrosade filmen "Kungen av Atlantis".

Träffade nämligen Simon som är regissör och skådespelare till filmen idag. Filmen handlar om hans schizofrensjuka pappa, och tanken med filmen är att han vill belysa att vi alla - oavsett diagnoser eller ej - är vanliga människor och unika på vårt vis, något som är otroligt fint! Ni kan spana in trailern HÄR!

För att få biljetterna: gå till min instagram @mooaalm och kolla min story där ni sedan klickar i att ni är med i tävligen, vinnaren kontaktas av mig under morgondagen., ni kan även gå till Merelles instagram (@merelleyakoub) där hon gör en likadan för dubbel vinst 😚

Perfekt tillfälle att överraska pojkvännen eller kompisen med lite biomys i helgen!

Önskar er en supermysig kväll!

Nu: Pizza!!

Love, M

Gillar

Kommentarer