BUBBLEGUM / ÄR VÅREN HÄR NU?

- Inlägget är i samarbete med Vero Moda -

1. Skinnjacka läderimitation - Här / 2. Skinnjacka läderimitation - Här / 3. Skinnjacka läder (min) - Här

Jacka + Hoodie + Sneakers - Vero Moda (här + här + här ) / Byxor - Gina Tricot (förra året) / Väska - Vintage / Hatt - Kangol (länk)

Hej gänget!

Jag har varit själv på kontoret i tre dagar och har minst sagt haft fullspäckat schema, där av den bristande uppdateringen här...

Men igår lyckades i alla fall jag möta upp Merelle (gullisen som för övrigt är veckans blogg här på Nouw denna vecka, ni hittar henne HÄR) några minuter under lunchen och knäppa lite bilder. Är våren här för att stanna tror ni? Blir verkligen helt sprallig i kroppen när man går till och från jobbet och det är LJUST ute, det ger en så mycket mer energi <3

Har precis invigt min nya skinnjacka från Vero Moda, har inte ägt en skinnjacka sedan gymnasiet tror jag? Men inser att jag verkligen gillar looken, så nice med ett par jeans och en vit enkelt t-shirt bara, kan kläs upp med klackar och ner med sneakers. Vero Moda har förutom de klassiska svarta fått in skinnjackor i härliga pasteller för våren, kan verkligen rekommendera att spana in dem HÄR !

Kommer ni förresten ihåg att jag nämnde att jag rensat garderoben och skulle sälja lite plagg, bland annat kostymen som inkluderar byxorna här ovan, ha ha. Testade den och insåg att jag nog inte riktigt var redo att göra mig av med den, kanske säljer den till sommaren i stället ;-) Känns så typiskt mig att inte kunna göra sig av med plagg, haha!

I morgon ska jag in och fota en snabb sak för ELLE, hur sjukt. Är lite nervös men blir nog bra - fake it 'Til you make it känner jag!

Kram, Moa

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Va roligt med ELLE👌🏼
nouw.com/juliavnmelin
moaalm
moaalm,
jaa men det känns kul! 🙏🏼💕
nouw.com/moaalm
matildardn
matildardn,
Men woow vilka fina byxor!!
nouw.com/matildardn
moaalm
moaalm,
Tack söta! Känner mig som en karamell 😂💕
nouw.com/moaalm
merelleyakoub
merelleyakoub,
Min power kvinna 💘FINA!!!
nouw.com/merelleyakoub
moaalm
moaalm,
Angelica,
Så fräsch färg på byxorna!
angelicawahlin.se