BEIGE SILK / EN LITEN AUSTRALIEN UPDATE

Heeeeeej älskade ni!

Wow vad det känns konstigt att sätta sig och skriva ett blogginlägg igen, måste erkänna att denna lilla paus har gjort att jag börjat sakna att skriva av mig liiiiite, men då är det ju bra att denna lilla bloggis fortfarande finns kvar!

En annan sak som jag saknar och uppskattar med bloggen är att kunna posta en massa bilder på samma gång, vilket var lite anledningen till att jag gjorde detta inlägg, hehe ...! Ville nämligen visa dessa bilder som jag och gulliga Elin fotade häromveckan, visst är de fina? 😍 Klänningen är från COS och jag har aldrig lyckats hitta ett tillfälle att använda den, kände att den var värd några bilder, hihi :)

____________________________________

Vad händer i A U S T R A L I E N ?

Om ni av någon anledning missat att jag slutat blogga och i stället har börjat med YOUTUBE så tycker jag ni ska börja med att prenumerera på min YT-kanal (HÄR), där jag bl.a redan postat om första dagen på Universitetet. Jag haaar en plan och det kommer komma fler videos än vad som ligger uppe atm! Sen har ni ju alltid Instagram också (@mooaalm).

Vad händer i Australien då? Jag har nu varit i Sydney i nästan exakt 4 månader, vilket känns helt sjukt ?! Min skola har dragit igång och jag sitter precis med första inlämningen vilket freaks me out ... haha! Tror mycket handlar om att man måste komma in i att faktiskt "plugga" då det var ett tag sedan sist. Men ämnena känns jätteintressanta och är nöjd över mitt val av plugg!

... Medans ni är på väg mot höst är vi påväg mot sommar, i helgen ska det bli hela 30 grader och som jag längtat efter den där lilla extra värmen, i och med att vi missade näst intill hela svenska sommaren, haha! Samtidigt som vi går mot vår så är det som att hjärnan fortfarande är inställd på "höst", jag får alltid en nystart på hösten och blir taggad på livet, rutiner och känner oftast mest "just do it" vilket jag typ känner nu. Den enda skillnaden denna "höst" är att jag inte får några krispiga höstdagar och skogar fyllda av gula och röda färger (vilket typ är de 2 finaste veckorna på året!!!) inte heller några mysiga, regniga helger där man kan krypa ner under täcket och kolla film med en kopp kaffe utan att få dåligt samvete... hehe! MEN jag är så taggad på denna höst ändå! Jag har faktiskt uppfyllt en av mina största drömmar i livet, att bo utomlands under minst ett år, så check på den!

Glöm nu inte att börja prenumerera på youtube och följ mig på instagram om ni inte redan gör det, så ses vi där!

Love, M 🖤


Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Så otroligt vackra bilder på dig 😊 <3
nouw.com/desireekujala
moaalm
moaalm,
Åh tack snälla du!! 🖤🙋🏼‍♀️
nouw.com/moaalm
merelleyakoub
merelleyakoub,
Fina!! Miss u <3
nouw.com/merelleyakoub
moaalm
moaalm,
Tack babe!!!🖤 saknar dig!!
nouw.com/moaalm
Chanapha
Chanapha,
WOW såå fina bilder <33
nouw.com/chanapha
moaalm
moaalm,
Men tack snälla!! <3 kram
nouw.com/moaalm
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så galet vacker alltså!! Måste verkligen kika in din YT-kanal, så spännande! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom