ATT VARA RÄDD MEN GÖRA DET ÄNDÅ

Först av allt, wow vilken support jag fått på föregående inlägg där jag berättar att vi ska flytta utomlands, tror själv inte att jag hunnit förstå ännu vad vi står inför, mer än att det kommer bli en jäkla resa - och om jag är redo!

Tänkte dela med mig om lite tankar inför att ta ett sånt här steg, hur viktigt det är att man inte låter sig stoppas av "om" och "men" utan bara tro på sin idé från början till slut.

______________________________

- Om jag inte gör det nu kommer jag aldrig göra det

...Var det som motiverade mig till att klicka på "slutför köp" när vi klickade hem biljetterna som ej var avbokningsbara inför resan. Som citatet ovan lyder, förr eller senare måste du ju komma över din rädsla eller dina ursäkter för saker och ting du velat göra länge i livet, och om du ändå ska göra det, varför vänta?

- Att lämna ett liv man trivs med

Många kanske tänker, men varför flyttar man från sin största dröm? Jag älskar mitt jobb, har alltid drömt om att jobba i modebranschen och att "lilla" jag fått chansen att spendera 1,5 år på en framgångsrik PR byrå var något jag skulle kunna hugga av min högra hand för när jag gick i gymnasiet. Men vet ni vad, det där jobbet du alltid velat ha, eller den där saken du alltid trott skulle göra dig lyckligast i världen över att få ha - är inte allt!

- Det är som att man måste ha en ursäkt

Så har i alla fall jag känt, t.ex jag trivs inte med mitt jobb - jag måste ta tag i mina drömmar. Jag trivs verkligen med min vardag här hemma, men jag vill ha MER. Varför ska man nöja sig när man har exakt hela världen i sina händer? Du ska inte behöva nå botten för att ta tag i dina drömmar, varför nöja sig med något som är bra när du kan göra det som får dig att må bäst?

- Lägg inte så stor vikt i att alla beslut du tar

Jag försöker alltid att tänka att "allt har en mening". Okej, jag fick inte det där jobbet nu, eller okej, nu blev det inte riktigt som jag tänkt, en resa som blivit inställd eller världsliga saker som att plagget du vill köpa är slut, jag menar hur många gånger har man inte en vecka senare hittat en ännu finare blus och tackat sig själv för att den man spanat in tidigare inte fanns i butik ;-)

Innan jag fick jobbet på PR byrån jag är på nu mailade jag med flera olika byråer, var på en intervju som jag för första gången i mitt liv inte fick jobbet till, vilket såklart var snopet men i efterhand hade jag inte kunnat önska mig någon annan arbetsplats än vad jag tillslut fick. Samma gäller alla val man gör i livet, vi kanske vantrivs efter flytten men träffar en massa människor och får nya kontakter och erfarenheter vi kommer ha stor nytta av vid ett senare tillfälle. Jag kanske upptäcker att jag inte alls vill plugga marknadsföring men upptäcker en helt ny kunskap eller intresse hos mig själv - något jag inte gjort om jag inte TAGIT STEGET.

Det ÄR okej att planen du har för ditt liv tar en annan vändning, det är inget misslyckande utan endast en ny väg till slutdestinationen!

- Du är värd det bästa och inget annat

Med detta vill jag bara peppa alla som inte riktigt vågar testa något nytt, som intalar sig själv att det är okej att något i din tillvaro är endast "okej" och inte "fantastiskt", till dig som inte känner dig värd att våga satsa på din dröm - Du är värd det bästa och inget annat, ingen kommer servera det åt dig så börja kräva mer av ditt liv!

Love, M


Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Vilken pepp jag fick av dina ord Moa, heja dig!! ❤️ Att våga följa drömmen kan verkligen vara det största och läskigaste man kan göra. Så imponerad av dig och att du ska flytta utomlands. Och du har så rätt, självklart är man värd att få njuta av livet till fullo! ❤️ Kram på dig 💫
nouw.com/janielindahl
merelleyakoub
merelleyakoub,
Det kommer bli sååå grymt!!! Glad för er älskade vän! <3 KRAM
nouw.com/merelleyakoub
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Åh tack för detta <3
nouw.com/corneliakarlsson
adelinaadelina
adelinaadelina,
Så himla härligt inlägg!! <3
nouw.com/adelinaadelina
ByAlma
ByAlma,
Positivt inlägg❤️
nouw.com/byalma
BelindaGoransson
BelindaGoransson,
Härligt inlägg!!
nouw.com/belindagoransson
FridaochTove
FridaochTove,
Vilket fint och peppande inlägg! Håller verkligen med om allt du säger!
nouw.com/fridaochtove