ÅRSRESUMÉ 2016 || PART TWO

Juli

Sommaren började på riktigt! Fick världens bästa studentpresent och åkte till min drömstad nämligen New York med familjen!! Vi hade drygt 5 dagar där och hann faktiskt med en heel del. Here we go ...


Här var vår lilla frukost-spot varje morgon, med utsikt över Manhattan och alla skyskrapor! Vi bodde på New Jersey sidan mittemot Manhattan. Tunnelbanan tog 10min så var vi på andra sidan, super smidigt!


Kände migs om en äkta turist som checkade av ena sevärdigheten efter den andra, men nu kan jag i alla fall säga "been there, done that!" right? ;-)

... Tillbaka i Sverige igen "flyttade" jag ju i princip direkt till Estocolmo!Spenderade många soliga sommardagar ute på Notholmen med denna ♥

Bodde till en början mitt på kungsgatan hela Juli! Hade 500m till jobbet som för tilfället var en praktik på Swedish Fashion Council! Mycket lärorikt och så himla goa människor ♥ Tusen tack Sofia - Li för möjligheten!


Augusti


När praktiken var slut i Juli så började jag jobba på & Other Stories, vilket var en butik jag trivdes såå bra i! Verkligen så roliga och goa arbetskamrater och jag älskade deras kläder!

Viktor och hans familj åkte utomlands i 2v så då flyttade jag in i hans brors lägenhet i Solna (vilket var super shysst då ägarna till lägenheten jag lånat innan kom hem från LA) Resten av Augusti bodde jag hemma hos Viktor och hans föräldrar ute i Tyresö (haha ett himla flyttande omkring!!) Så många mysiga kvällar på deras balkong med vin och god mat, dem är verkligen världens härligaste! ♥Hann även vara hemma och spendera några soliga dagar nere vid poolen och även några härliga grillkvällar vid poolhuset, best spot nr unoo!


Stockholm kan ju vara staden jag trivs allra bäst i ♥
Sa hejdå och avslutade min lilla tid i huvudstaden med Fashion Week!September

Hejdå sommar, hej nytt kapitel i livet! Lite läskigt men samtidigt spännande, 6e september var datumet vi fick nycklarna till lägenheten och flyttade till Oslo!!
Fukost på balkongen ♥
Oktober
Hösten var här och det var matmarknad nere på stan, vi satt och försökte ta vara på de sista starka strålarna sol som hösten hade att erbjuda! Väldigt mysigt faktiskt!


Självklart blev det en och annan outfit bild också ... hehe!


Har tagit mig många sovmornar då jag börjat sent på Caféet! Mys!
Hängt lite med denna donna! Vi bor ju trots allt i samma stad numera!!

En del promenader så länge vädret tillät! SÅ fina områden här ♥

November

Kan ärligt talat säga att November-December försvann i ett blink! Jag menar, vad har jag ens gjort dessa månaderna? Har tyvärr inte så mycket bilder kring dessa månader då jag hade en liten "kris" i livet, haha. Nej men i samband med all normal depression kring årstiden så har jag verkligen tagit mig en tankeställare kring saker och ting. Är dock glad att de jobbigaste månaderna på året är över och ett nytt och fräscht år börjar om bara några dagar!! Så PEPPAD! Hade nog inte gått utan världens bästa kille som alltid peppar, han kan han ♥

Är ju inte heelt tom för bilder kring denna period dock, så here you go!
'


Började ett litet samarbete med Kristoffer som är fotograf! Båda har dock haft mycket nu på sistone så det har varit lite glest med foto tillfällen, men massa planer är uppsatta och more is coming up!Efter många turer med jobb hit och dit (hade 3 st ett tag hehe) så jobbar jag nu 100% på Kaffebrenneriet, på en liten avdelning med jätte goa kollegor! Trivs super bra och det är i princip det enda jobb som fungerar med mina träningstider, så det är super! Tyvärr så slutade nu precis världens goaste tjej, Elin. Vi kom verkligen jätte bra överens och hade så kul! Hon flyttade hem till Sverige för att börja plugga, vilket jag verkligen unnar henne! Stort lycka till bästa! ♥
Körde lite hårmask i mitt vinter-slitna hår!


December

När vi första veckan (eller egentligen sista veckan i November) julpyntade deluxe på fiket så kan man väl säga att julen var runt hörnet! And as i said ... December flög förbi som en vindpust och är nu över! Fick äntligen åka hem till Falun och familjen, 3 hektiska dagar men så himla mysigt! ♥
För er som inte fått nog eller är trött på alla julbilder så kommer här ett lass ;-)Fixade en kalender till mig och Viktor! Dock så orkade vi inte köra ända in i mål så efter hälften slutade vi ge varandra presenter haha ... Bättre lycka nästa år!

Fick äntligen träffa bästa gänget och vi bytte julklappisar!! ♥
SAMMANFATTNING 2016:

Har lärt mig så otroligt mycket på detta år, och något av det är att man ska uppskatta det man har ALLTID. För man inser inte hur otroligt fina människor man har omkring sig och hur mycket man själv faktiskt uppnått förens man tvingas ta ett steg tillbaka från allt och kämpa för något. Även att man aldrig ska sluta tro på sig själv och köra sitt eget race, kanske låter klyschigt men så fort du börjar tveka på dig själv så gör du dig själv en otjänst! Det kommer alltid finnas perioder som är tyngre, vilket ger dig chansen att visa vad du VERKLIGEN vill, när de väl är över så kommer belöningen, - trust me! Allt blir bra till slut ♥

2017 ska verkligen bli såå spännande och jag har så himla mycket idéer om vad jag vill göra! Nu ska jag jobba de sista dagarna och sedan fira att ett underbart 2016 är över och att ett nytt 2017 börjar tillsammans med my love! Kan inte bli bättre!

KRAM!!! /Moa ♥Gillar

Kommentarer