APARTMENT NEWS

Update ... 


Efter jag skrev inlägget åkte vi ner till centrum och jag fyndade dessa fina grässtrån, haha vet inte va de heter? Men tyckte de passade så fint in! 39kr/st!


Tänkte visa er lite nyheter som tillkommit till lägenheten! 
Tidigare i veckan lånade jag och Viktor bilen och åkte till IKEA, med målet att införskaffa lite bättre förvaring. I stället för vår gamla skrivbordshörna (HÄR) som vi ärligt talat aldrig använde, blev det i stället en avlastningsbänk med förvaring under, ganska fint ändå? 
Satte även upp de gamla gardinerna i köket som också fått en ny matta, samt införskaffade två typer av knoppar till garderob och nattduksbord från Zara Home! 
Älskar att piffa när det kommer till nya årstider, om man inte vill byta ut möblerna kan man alltid ändra färger på kuddar eller liknande...! 
Vad tycker ni? 
Love /M 

Gillar

Kommentarer

ISA,
Åh duuuuu! Var har ni köpt den där vita, låga bänken med "nyckellås" där vasen med grässtråna står bland annat? Är själv inne i ett himla inredningsryck nu och den var såå fin! Kom gäääärna med mer inredningsinspo/tips inlägg så blir jag glad, haha! Kram
isabyl.se
Moa Alm,
Hej fina! Förlåt för dröjande svar ...! Den är från IKEA och var inte alls dyr!! 😃 Bloggen ligger för tillfället lite på is, men kolla min Pinterest, har massvis med inredningsinspiration : https://pin.it/ufs6mwrwodgy3l <3
moaalm.itgirls.se