3 NYA FAVORITER FRÅN CPH FW

... Under de två senaste åren har jag varit i Köpenhamn under modeveckan och det är med ett brustet hjärta som jag fått acceptera att bevaka den på håll i år. Som tur är, så finns sociala medier och jag har spänt suttit och gottat mig i alla mästerverk som skridit fram på catwalken inför SS20.

Här är 3 varumärken jag snappat upp lite extra ...

H E L M S T E D T

WOW var det första ordet som poppade upp i min hjärna när jag skrollade genom både höstens, men även den nylanserade vårens kollektion från detta Danska varumärke. Designer Emelie Helmstedt har fått en blandning av Alice I Underlandet och en feminin tappning av Willy Wonka att bli något alldeles extra!

Min personliga favorit är nog ändå höstens kollektion i glassiga pasteller som borde finnas i butik just nu. Hade t.ex inte haft någonting emot att bära de randiga sidenshortsen tillsammans med den löst sittande skjortan i sommar på Sydneys gator ...

______________________________________________________


C E C I L I E B A H N S E N

... En annan, något mer elegantare nyfunnen favorit är CECILIE BAHNSEN, döpt efter sin grundare som strävat efter att kombinera skandinavisk design med den feminint franska looken. Kollektionerna beskrivs som en blandning av Couture och Ready-to-wear vilket ger ett lyxigt första intryck men med en avslappnad, tidlös stil.

Min favorit är helt klart den "lilla vita" med puffärm till vänster!

______________________________________________________


B R ø G G E R

Sist men absolut inte minst ... varumärket som tagit 80-talets puffärm och axelvaddar på största allvar, och eftersom de båda representerar två av de största trenderna för tillfället kan de ju inte bli annat än succé, right?

Varumärket är baserat i London men har sina rötter, precis som ovanstående brands i Danmark och debuterade på catwalken förra säsongen. Är själv ett stort fan av power suits och tycker dem kör sin grej så bra!

______________________________________________________


Love, M 🖤

Gillar

Kommentarer

elinmnsson
elinmnsson,
Verkligen snygga kläder!
nouw.com/elinmnsson