06:00 GET UP AND GET SHIT DONE / VECKANS SCHEMA

Merelles blogg hittar ni HÄR

God morgon hjärtan!

05:52 ringde min klocka igår morse, det var dags att kicka igång veckan och det rejält. My hämtade upp mig några minuter där efter och sedan åkte vi iväg till våra favorit trappor, ärligt talat så är det nog mer hatkärlek till dessa trappor, men oj så effektiva dem är när det kommer till att höja pulsen lite!

Kunde inte hålla mig ifrån att spela in en liten kort träningsvideo från morgonen som jag ska sätta mig och klippa, hade ni tyckt det vore kul?

_______________________________________________________

Veckans Schema:

Tisdag

Jobb på PR byrån, vi är i full gång med att packa ner alla gamla kollektioner i showroomet då vi nu får in nya plagg från AW19, tänk att höstens plagg kommer redan nu, så skrämmande ...!

Onsdag

Jobb på PR byrån och sedan har faktiskt jag och Merelle bokat bord.på ett ställe för lite mitt-i-veckan lyx, ska bli mysigt!

Torsdag

Jobb och sedan bär det av mot mammas gård som ligger strax utanför Västerås. Är ju ursprungligen en liten lantis och mitt hjärta klappar alltid ett extra slag när jag får omges av lite djur och lantbruk <3 Gården har faktiskt ett konto och ska öppna B&B till sommaren, ni kan spana in kontot på Instagram under Godkarra_lantgard *klick*

Fredag

Det jag ser mest fram emot att börja helgen med är utan tvekan att vakna upp till fågelkvitter och en framdukad frukost á la mamma. Hon har även skvallrat om att det bokats in en ridtur under dagen, hur mys?? Får även pussa på Viktor, min pojkvän, som ansluter efter att ha varit i Dalarna hela veckan.

Lördag

22 ÅR!! Jag fyller år och släkt och vänner kommer på besök för att fira mig och min bror som fyllde för några dagar sedan, samt såklart äta lite födelsedagsfika!

Söndag

Bär det av hem till Stockholm igen <3

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Låter som en grym vecka!! <3
nouw.com/matildardn
fannyeskilson
fannyeskilson,
Underbart!! 😍🙌🏼
nouw.com/fannyeskilson
Mayagustafson
Mayagustafson,
låter härligt 🙏🏼
nouw.com/mayagustafson
Therese,
Hoppas du får en fin vecka!
www.theresemolander.se
adelinaadelina
adelinaadelina,
Älskar att gå upp tidigt - Känns som att dagen blir bättre och man hinner med sååå mycket mer <3
nouw.com/adelinaadelina
ByAlma
ByAlma,
Finaste du❤️
nouw.com/byalma