Häromdagen när jag scrollade igenom Instagram som jag gjort tusen gånger tidigare såg jag ett så himla bra citat " take the risk or lose the change". Det är verkligen något vi alla borde tänka på en extra gång. Många gånger i mitt liv har jag hoppat över att göra saker eller säga saker bara för att jag har varit rädd för vad andra ska tycka och tänka. Men jag förstår nu att om vi struntar i saker och inte följer våra drömmar för att andra tror att vi ska misslyckas så kommer vi att ångra att vi inte tog chansen när vi väl hade den. Jag ångrar hellre något jag gjorde och lärde mig något av det misstaget än att ångra något jag inte gjorde när jag egentligen ville. Vi måste sluta oroa oss, vi kan inte tänka igenom och planera alla våra handlingar för då skulle vi aldrig ta en risk. Om vi aldrig tar risker kan vi heller inte förvänta oss att saker ska bli som vi vill. Livet är en berg o dalbana med upp och nedgångar o så kommer det alltid att vara.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Imorgon börjar skolan igen och jag påbörjar min allra sista termin på Ellen Key, det känns faktiskt inte så jobbigt att komma tillbaka till skolan. Jag är mer peppad på sista terminen och ska göra mitt bästa och försöka höja mig i några ämnen. Jag vill mest bara få den här terminen avklarad för jag är taggad på att börja gymnasiet för att få lite nytt och nya möjligheter. Nu ska jag göra det bästa av den här terminen även fast jag är lite nervös inför nationella proven, om jag gör mitt bästa så är jag nöjd. Jag har iallafall haft ett bra jullov så jag har vilat upp mig inför skolan, det ändå jobbiga är väl att jag har vänt lite på dygnet men det ska nog gå bra. Mitt jullov har bestått av att umgåtts väldigt mycket med familj och vänner, men jag har även jobbat en del och tittat mycket på serier o jag har börjat läsa lite mer böcker. Jag hoppas att ni har haft ett mysigt jullov och att ni som går i skolan kämpar på den här terminen.

Likes

Comments

Nu när alla juligheter är över så saknar jag sommaren lite sådär extra mycket. Sommaren 2016 bjöd på bra vänner, god mat, sommarjobb, bra väder och en o annan moppetur. Nu när jag tänker tillbaka på sommaren har jag verkligen växt så mycket som person. Sommaren började bra med att fira midsommar med fina vänner och mycket skratt och god mat. Efter midsommar helgen började jag sommarjobba på riktigt på lysingsbadet och det ångrar jag verkligen inte. Jag tycker det är jätte kul att jobba och jag lärde mig massor. Det var självklart mycket ansvar och väldigt krävande ibland men det var det så värt, ni som inte tänkt söka jobb till sommaren borde verkligen tänka om. Det är verkligen sån härlig känsla att få sin lön och veta att man förtjänat den och att man kan unna sig själv något man verkligen vill ha. Sedan kom vi in i mitten på sommaren och då var det dags för årets höjdpunkt, visfestivalen. Jag vet inte riktigt men jag har verkligen blivit fäst vid visfestivalen det är bara sån bra stämning och alla är bruna och snygga, alla umgås med alla. Längtar verkligen till sommarens visfestival. Under sommaren han jag även mer mycket mer, flera båtturer, Kolmården, diggiloo, bröllop för min älskade farbror och sedan avslutades sommaren med en vecka i Turkiet. Jag hoppas och tror att denna termin kommer gå fort så jag snart kan få sommar. Jag är nyfiken på att se vad sommaren 2017 har att bjuda på.

Likes

Comments

När jag tänker tillbaka på året som gått blir jag både glad o stolt, för det har inte varit så lätt alla gånger. Men jag har lärt mig så mycket nu som får mig att blicka framåt och rensa bort det negativa. Jag kliver in i 2017 med några mindre vänner men även många nya, och jag är så glad för alla vänner jag har. Det ska bli så spännande och se vad 2017 har att erbjuda. Iår ska jag verkligen ta vara på varje dag och göra varje dag till den bästa dagen. Några nyårslöften har jag väl inte riktigt mer än att jag bara ska göra saker som får mig att må bra och att umgås med folk som ger mig positiv energi och inte bara tar energi. Tack 2016 för att du inte var så bra så jag har fått chansen att lära mig hur man tar sig igenom det. Nu är jag verkligen taggad på ett nytt år !

Likes

Comments

I lördags köpte Tilda och jag sushi och vi tyckte det var så himla gott så vi ville testa och göra egen. Så igår, söndag gjorde vi det. Det tog sin lilla tid men verkligen värt det. Det blev nästan godare än den köpta sushin.
Om ni vill prova och göra egen sushi kan ni gå in på koket.se. Hoppas ni haft en trevlig helg så hörs vi mer imorgon!

Likes

Comments

Hej, idag har jag verkligen hunnit med massor, jag har hunnit umgås med vänner, och Tilda och jag lagade mat. Jag har även hunnit med att duscha och ta en långpromenad med Wilma, vilket va super mysigt och skönt att få komma ut och få lite frisk luft. Det blir ju inte sämre av att vi bor i en så himla vacker stad. Idag stor städade jag mitt rum också, verkligen super skönt. Jag trivs bäst när det är städat men tyvärr är det ofta stökigt. Nu var det ett bra tag sen jag verkligen städa mitt rum, eftersom jag jobbat nästan hela sommaren har rummet varit halv stökigt en längre period. Så det känns jätte bra att det äntligen är städat, nu har jag bara en sak kvar att göra och det är att plugga spanska glosor. Så nu ska jag lägga mig i sängen än stund och plugga innan jag ska sova, imorgon är det måndag igen vilket innebär ny skolvecka. Hoppas ni har haft en super helg!

Likes

Comments

Hej, nu har jag börjat om, tagit bort alla gamla inlägg. Tycker verkligen om att blogga och känner nu att tiden räcker till vilket den tyvärr inte gjorde förut. Idag har jag bara tagit det lugnt, vaknade klockan 12.10 så tog verkligen en lång sovmorgon. Runt 15.00 hämtade Tilda mig så åkte vi och köpte lite godis som vi åt till en serie. Vi har precis avnjutit lite sushi, tyckte inte alls om sushi förut men tycker verkligen det är super gott.
Hoppas alla får en härlig lördagskväll!

Likes

Comments