Som ni kanske har märkt så har bloggandet under helgen inte varit på topp. Men har helt enkelt inte hunnit eftersom jag har varit uppe i Stockholm hela helgen, där jag då va på träningsläger med mitt fotbollslag. Vi befann oss på Bosön hela helgen och man känner verkligen av all träning i kroppen, har så ont. Dock ändats positivt.

Skolveckan blir rätt lugn eftersom vi ändast går tills på Torsdag då vi får påsklov på Fredag, verkligen behövligt.

Kram Moa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Va precis inne och kikade runt lite på olika bloggar och hittade då ett inlägg som för mig stack ut lite extra, nämligen hur man gör sitt egna läppstift. Så ska verkligen försöka göra det någon dag här, och det verkar super lätt dessutom.

Det ända man behöver är:

~ Vaxkritor (självklart utan några gifter i eftersom du sedan ska placera det på dina läppar).

~ Kokosolja.

~ Små plastbehållare eller någonting annat som du kan använda att lägga din färdiga produkt i.

~ Kastrull eller Stekpanna (självklart någonting som du kan använda till att röra om med också).

~ Och sist men inte minst teskeds mått.

Likes

Comments

Då blir det tyvärr ingen träning för mig idag. Eftersom att jag hade sådan otur just idag, så råkar jag självklart ramla när vi spelade fotboll tidigare idag i skolan. Och råkar då självklart smälla i bakhuvudet hårt i marken och åker på en riktig smäll. Så har fortfarande ont i huvudet och det tippar på att det är en lätt hjärnskakning, känner mest.. Aja finns ingeting att göra åt saken förutom att bara ta det lugnt och får hoppas på att det är okej tills imorgon.

Vi hade NO prov tidigare idag också vilket kändes som om det gick sådär tyvärr. Kände att jag hade pluggat på lite fel saker men tog mig iallafall igenom provet och får helt enkelt bara hoppas på bästa resultat, siktar bara på godkänt när det gäller just detta provet. Hoppas ni iallafall haft en bra Tisdag.

Kram Moa


Likes

Comments

Då va det måndag, förra skolveckan gick riktgt fort. Så får hoppas att denna gör detsamma dock så ska jag upp till Stockholm på Fredag så kommer vara ledig då, väldigt skönt med lång helg. Dock kommer denna helgen bli långt ifrån en lugn helg, ska nämligen på träningsläger så kommer ha fullt upp hela tiden. Dock endast roligt. Ska snart sätta igång att plugga tillsammans med Alma inför provet som vi har imorgon. Hoppas ni alla får en fortsatt bra Måndag.

Kram Moa


Likes

Comments

1. Thailand: Thailand är ett land som jag själv faktiskt varit i, dock var jag endast 7 år så minns tyvärr inte så mycket av det men vi har nu bokat en resa i tre veckar som är just till Thailand, i början av 2016 åker vi. Tycker verkligen allt där är så vackert, klart vatten och varmt klimat.

2. Maldiverna: Maldiverna är dröm plats för mig, känner ingen som har varit där. Har bara sett på bilder hur fantastisk det verkar vara där. Så har lovat mig själv att innan jag dör så ska jag ha besökt platsen.

3. New Zealand: Vet inte riktigt vad det är som drar mig så starkt till just detta land. Men har iallafall lovat mig själv att någon gång i livet så ska jag ha hunnit besöka landet.

4. Hongkong: Känner ingen som har besökt landet, men tycker bara att verkar vara så sjukt fantastiskt att få åka dit. Att bara få se dom stora och vackra byggnaderna.

5. Brasilien: Just Brasilien har jag nog dragits till tack vare fotbollen, hejar själv på just landslaget Brasilien och det skulle vara riktigt coolt att få åka dit och se när dom spelar på hemma plan.

6. New York, USA: Vart ska jag börja, om jag själv bara fick välja ett enda land jag skulle få besöka så skulle jag utan tvekan välja just USA. Jag och min bästavän har ju själva som mål att flytta till just New York när vi blir äldre. Hoppas bara att allt går som vi vill.

7 Dubai: Har blivit väldigt imponerad av alla fantastiska bilder jag har sett, på alla fina höghus exempelvis. Och kan bara tänka mig hur grymt det skulle vara att gå runt där och shoppa.

8. Hawaii: Hawaii har jag dragits till väldigt starkt därför att jag har ju varit väldigt intresserad av surfing två år tillbaka och är det fortfarande. Att få åka dit och surfa skulle jag inte kunna kalla för någonting annat än en stor dröm.


Likes

Comments

Då va hela denna veckan också avklarad, känns som allt går så sjukt fort nu. Men att helgen snart är här är dock bara positivt. Planerna för dagen är:

• Skola fram till 12.15

• Sedan blir det hem och plugg no och helt enkelt bara ta det lugnt

• Sedan lite senare på kvällen så ska jag träffa Alice, och vi ska bara kolla på film och ta det lugnt helt enkelt.

Mysig fredag helt enkelt

Kram Moa


Likes

Comments