Tisdagen den fjärde december

Sötnöten från igår

Godmorgon på er! Tänk er att det är tjugo dagar kvar till julafton... tjugo dagar!?!? Vart tog 2018 vägen? Dessutom bara tjugosju dagar kvar på året. Kan knappt förstå de! Jag saknar verkligen inte sommaren mer än för att det är ljust ute. Jag trivs verkligen på vintern när snön har lagt sig eftersom att det blir ljusare då. Kylan är liksom inget problem för mig.

Idag i varje fall så har jag ju ett besök hos psyk för lite hälsokontroll. Ganska skönt att ha något mer än hästen som tvingar ut mig när jag inte jobbar. Eftersom att jag inte får ha ridkläder hos läkarn, och jag va för slö för att gå upp i tid, så longerar jag Kingen idag. Då får det verkligen bli uteritt på fredag. Men det är rätt skönt det med!

Det här är det bästa med att jag planerar veckan i förväg! Jag vet liksom vart jag kan ändra så att det ändå passar. Att han inte går för många dagar hårt i rad utan att vi verkligen varierar träningen. Samma gäller min vardag, jag vet vart jag har möten och vart jag har ledig tid - bara för att jag är duktig och planerar. Jag skulle vilja bli bättre på det dock! Speciellt på höst och vår när jag allmänt har det jobbigare psykiskt på grund av tidsomställningar med att det blir ljusare och mörkare. Har ni några tipps på hur ni planerar? Hur gör ni för att hålla koll på allt runt er?

Hoppas ni får en toppendag! Det planerar jag på att ha!

Gillar

Kommentarer