Sweden International Horse Show inköpslista

Innehåller affiliate-länkar

Jag ska till SIHS under lördagen och självklart så har jag en liten inköpslista till dess! Tänkte dela med mig av några saker som jag ska kolla efter. Lite av det som jag vill kolla efter:

Bett - Jag vill dels kolla efter ett lite skarpare bett att ha vid hoppningen, antingen ett jaktkandar eller ett Kimblewickbett, bara något att testa för att se om han kanske blir lugnare mot bommar. Sen vill jag också kolla efter ett Baucherbett då jag upplever att många hästar går väldigt bra på dem och det är ett bra grund bett. Idag går Kingen oftast på ett tredelat goldenwings, vilket fungerar relativt bra, men skulle vilja testa ett annat och se om jag får en annan känsla i handen.

Boots - Jag vill (och behöver) verkligen nya bots! vi har idag ett par hela som jag använder inomhus och ett par i gummi för uteritter. Skulle vilja ha i alla fall två par till och kanske ett till att ha i hagen? Jag skulle då vilja ha ett par med fluff som på bilden och ett par i gummi.

Kappa - Nu när vintern börjar närma sig så behöver jag verkligen uppdatera min garderob! Jag har en vinterjacka som jag har haft i kanske fem år så känner att det är dags att uppgradera den lite! Den här kappan från Uhip tycker jag är så snygg och funktionell. Kanske blir ett bra kap på mässan?

Hjälm - Jag vet helt ärligt inte hur många gånger jag har ramlat av med min hjälm... Måste i vilket fall som kolla efter en ny och tror att jag ska kolla efter en brun den här gången? Den från KEP tycker jag ser snygg ut men frågan är hur den sitter på huvudet?

Stövlar - Om jag nu ska kolla efter en brun hjälm så måste jag ha ett per bruna stövlar! Förstå mig rätt, jag måste ändå kolla efter nya stövlar då mina har gått sönder i både sömmar och snörning, men varför inte matcha med hjälmen?

Ridbyxor - Dem som är från PS tycker jag är supersnygga men VÄLDIGT dyra, skulle dock vilja ha någon liknande modell med gel-skoning på både knä och rumpa.

Matchande set - Inget jag måste köpa. Men jag tycker att det är så kul att se bra ut på träning, jag tycker personligen att man rider bättre för att typ leva upp till sin snygga outfit. Förstår ni hur jag menar?

Annat som jag måste kolla efter är ett reflex/regn ridtäcke, de ridtäcken jag har nu är i ylle och bomull så skulle behöva ett som står emot regn och är reflex. Två flugor i en smäll! Jag skulle vilja kolla efter ett par snyggare benskydd. Idag har vi ett par bruna från Eskadron (?) med kardborre knäppning, jag skulle vilja ha ett par Verdus eller liknande, kanske med fluff? Skulle också behöva kolla efter strumpor och ridvantar. Aldrig något man kan ha för mycket av! Utöver det så vill jag också kolla efter en reflexjacka. Gärna en grå men inget krav.

Ska några av er till SIHS? Vad ska ni kolla på där?

Gillar

Kommentarer