Måndags kväll

Snyggt matchande i beige på dagens träning

Hej på er! Ligger hemma i sängen och laddar upp inför nattens jobb. Egentligen skulle jag vilja ligga hemma och sova några timmar till men måste snart röra mig. "snart" som i jag börjar om två timmar och har fem minuter till jobbet, haha. Ska försöka sova ett litet tag i alla fall.

Dressyrträningen idag för Sofhie gick väl lite si sådär. Kingen var väldigt taggad och låg på mest hela tiden. Vi jobbade vidare med att hitta en stadig form på volt först och efter det började vi idag mer med att följa fyrkanten och göra ORDENTLIGA hörnpasseringar. I dagsläget så vill han gärna lägga sig på innerskänkeln och bara springa rakt på, och när vi kommer ut ur hörnet mot långsidan så ökar han, framför allt i höger varv och i galopp. Så vi kämpar vidare med att kunna hålla en stadig form, bära sig själv och varken förändra takt eller tempo. Mycket att hålla koll på. Samtidigt ska jag dessutom (framför allt i höger varv) flytta över hela mig och sadeln till vänster, lätta i höger handen, hålla honom runt höger skänkel, fram med högerhöft och vänster axel... Tur att jag tycker om den här sporten!

Efter träningen så åkte jag hem och som vanligt, när jag inte kör, så kollade jag runt lite på bloggar. Kollade in på Mayas blogg och såg att jag vunnit hennes veckans blogg tävling! Enormt tacksam och superkul förstås! Ni kan kolla in hennes ursköna blogg HÄR där hon skriver om sitt liv (självklart med hästar ;) ) och lämna gärna en kommentar från mig!

Nu ska jag sova ett litet tag innan jobbet!

Utifrån bilden, kan ni gissa hur många kg hösilage Kingen äter om dagen?

Gillar

Kommentarer