Header

Har äntligen börjat få lite höst känsla och börjar tycka det är lite smått mysigt med massa ljus & filtar. Har varit på pims och fikat med Frida & Matilda, jättemysigt och mötte sedan upp Ellen och Josef så nu har jag sagt hejdå till två av mina favvotjejer som flyttar till Göteborg imorgon. Kommer sakna dem något enormt! Även fast det är inte är så långt emellan så är det ändå konstigt att ha dem en bit bort, men nu kommer dem bli en hel del Göteborg framöver. Så lycklig för dem, sån chans dem har fått!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 395 Readers

Likes

Comments

Haft en väldigt nyttig helg med en MASSA jobb, blev va 30 h .. Så var som en levande zombie efter detta. Men på lördagkväll var det tre rätters och så mycket bättre ihop med familia. Hur mysigt som helst, behövde verkligen det. Sen på söndagen passa jag på att ta ert varmt bad, var hundra år sedan. Sen drog jag till min kära elsi och åt middag med hennes familj, kolla vpd & snacka om helgen. Mysigt mysigt

  • 398 Readers

Likes

Comments

Har så fruktansvärt tråkigt haha. Har legat sjuk och haft 0 ernegi så det enda jag gjort är kollat på massa avsnitt av spring, modus osv.. Man nu börjar jag bli frisk så laddar mot en go helg & sen en full månad med jobb! Prova förresten redfellas härom dan med Elsa, Tilda & Sara och Gud vilket mysigt ställe med soffor & fåtöljer, älskar det och go fika var det också! Måste testa deras frukost snart. Har fixat mig lite nu för man känner sig inte så fräsch när man legat helt död i en soffa i flera dar.. Vilka under smink kan göra haha!

  • 404 Readers

Likes

Comments