Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 288 Readers

Likes

Comments

Mariellewiklund@snapchat

  • 256 Readers

Likes

Comments

  • 251 Readers

Likes

Comments

Hon är så bedårande vacker min älskade ögonsten. Älskar henne överallt annat! 

Likes

Comments

Fyller snart 20!!! och tänkte dela med mig av min önskelista kanske lite tips till andra & förra året gick det så smidigt när släkten kunde se den här. Så testar det i år igen, 

Likes

Comments

Rensat på sminket mitt, hade ingen bra förvarning så fick hamna i glossyboxar men det funka hur bra som helst. Känns mycket mer iordning nu. Även rensat och gjort iordning på parfym, bodylotions, krämer, deodoranter osv osv. Så nu ser det ju hyfsat ut iallafall haha. Ska dra mig till Ikea snart och köpa mig bättre förvaring och ett sminkbord hade jag tänkt mig.

Likes

Comments

Om bara några timmar börjar jag mitt sommarjobb & nu haft min ledighet. Men jag är faktiskt hel nöjd med det! Har haft många utekvällar, uteservering på rådis, bröllop, student, midsommar med fina vänner, räkfrossa med vin, myskvällar med syster, sol & bad och Liseberg, jag kan hålla på ett bra tag till men tror ni fattar poängen. Jag har lyckats fått med det flesta i ledigheten och ser verkligen fram emot att få börja jobba. Ni som får semester nu snart hoppas jag får en minst lika bra ledighet!

Likes

Comments