Header

Har legat och kollat Disney Chanel med min syster sen 10. Nu har jag varit inne i duschen och gjort mig fräsch inför kvällen, nu är det bara att välja outfiten för ikväll. Typiskt mig att alltid va ute i sista sekund!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Haft gäster hemma idag eller ah igår eftersom klockan är över 12. Men sen fick Hilda med mig ner till stan och sedan till gymmet, riktigt härligt faktiskt! Köpte även med mig en sallad hem. Hade tänkt kolla va jag ska ha på mig imorgon osv men har helt enkelt inte orkat! Har istället legat och kollat serie och nu behöver jag verkligen sova för är barnvakt nio på morgon.

Likes

Comments

Sitter just nu och tar det lugnt i köket ihop med daddi, kom även precis på att det är nyår IMORGON.. Bra jobbat där Marielle! Så nej har ingen aning vad jag ska ha på mig eller ngt, pappa sitter och garvar och tycker jag ska mjukis, det vore ngt.. Nä nu måste jag fixa mig för vi får snart gäster!


Likes

Comments


Likes

Comments

Sitter just nu och käkar frukost med Robin på rådhuset och snart blir det massa shopping!

Likes

Comments

Igår var det utgång som stod på schemat. Drog först till Elin och fixa mig där med henne, Madde, Ellen och Hanna. Sedan fick vi skjuts till Simon där boysen i klassen va. En massa dans och dricka, käka även tårta som Anton hade gjort. Sen tyckte jag att det blev en lyckad utgång igår trots alla mina blåmärken jag har idag.Likes

Comments


Likes

Comments

Jag har fått:
Presentkort
Underkläder
Stor fotoram
Smyckeskrin
Gelé naglack
Victoria secret bodymist & bodylotion
Vanilj bodylotion & tvål
Värmefilt
Gymkort
Pengar
Pyjamas & morgonrock
Skjorta
Osv....Likes

Comments

För mig känns det lite som om julafton var igår för då fira jag först hos pappa & sedan hos mamma, idag är det lite lugnare! Vi har varit i Tidaholm hos Marias moster och nu har vi kommit till farmor och snart blir det lite julmat och lite presentöppningar. Vi brukar vara hela släkten här men i år är vi bara 6 stycken.

Likes

Comments