Header


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • Kärlek
  • 262 Readers

Likes

Comments

Igår blev det en snabbis på stan med hilda kolla lite affärer osv, mys. Fick skjuts hem och bad robin komma fort för hörde att det skulle bli storm, men blev det nån storm? nä. Men fick i alla fall han och kolla på sleepover med mig, älskar gamla tjejfilmer! Idag har det varit heldag med hilda, vart på stan & försökt färga mitt hår men det hände ingenting. Nu funderar vi på att hitta på nånting så vi har bett bergis, robin & Benjamin att dem ska dra och fika med oss, så blir nog så senare! men nu ska vi fortsätta mysa och kolla en massa kläder!

Min finfina hilda.

Likes

Comments

Börjar se fram emot jul och nyår nu, kan inte fira så mycket med släkten i år för pappa jobbar osv, så blir mest mys med mamma och syster och sen drar nog jag, Maria och Cornelia (syster) till jul på Liseberg, hur mysigt som helst! Sen är det min andra jul ihop med Robin så blir nog mer firande ihop i år. Men nyår! Åh längtar, min högsta önskan vore att fira den i new york eller liknande! Lite skillnad från förra året, dem närmsta i en stuga, men det var hur mysigt som helst! Jag skulle vilja planera hur stort som helst! Men jag och planera går inte riktigt ihop och så blir det bara kaos på slutet..

  • 240 Readers

Likes

Comments

Igår var jag på hemmafest hos Elin, åh vad jag har saknat hemmafester! Så mycket bättre än krogen enligt mig! Tyckte det var en lyckad kväll, sov även där sen så jag och Elin åt gos frukost på morgonen. Sen fick jag skjuts hem och bara haft en bakisdag och kollat på ally mcbeal. Men jag och Robin har även varit och hälsat på hos min syster och hennes kille och vi bestämde att vi skulle ha en dubbeldejt på mangos snart! Namnam

Likes

Comments

Kollar på absoluta bästa serien ally McBeal! Har även provat klänningen jag beställt från Nelly, var dock för stor så får sy in den. Nu ska jag fortsätta kolla och gosa ner mig i filten! Ikväll blir det nog idol-mys!


Likes

Comments

Har precis fixat naglarna i sängen, hur smidigt och skönt som helst! Måste verkligen tipsa er om depend gellack, med "laser". Går hur fort som helst, skit smidigt verkligen. Sen älskar jag den glansen som blir på naglar och som håller i 4veckorna och att även färgen gör det. Jag har nu använt mig av en ljus färg för tycker det är fräschast och snyggt till vardag.Likes

Comments

Kom vid fyra från praktiken & la mig direkt i ett bad, som ni kanske förstod via inlägget innan där jag visa mina favoriter i badet! det var riktigt skönt faktiskt, inget slår nyrakade & lena ben! eller len hud överhuvudtaget! Hade även på Gavin Degraw i bakgrunden, den mannen alltså! Nu tänkte jag gå in och kolla lite på Ally Mcbeal men istället blev det som vanligt att jag såg en deal på en klocka jag länge velat ha, så detklart jag går in och beställer den?! jag som skulle skärpa mig.. men fick lite lön idag, men känns inte bättre för det för nu var den lilla lönen borta. Men kan inget annat än älska min nya kära klocka som snart kommer på posten som självklart är en Winchesterklocka.

Likes

Comments


Sedan jag börja jobba och fick ihop mina egna pengar, egen lön. Så har jag börjat spendera så himla mycket pengar! Jag var nyss på ullared och shoppa loss, börja prenumerera på både netflix & veckorevyn! Jag har även börjat nätshoppa enormt både kläder, smink osv. Har även beställt studentmössa, klänning osv. & nu i slutet av månaden när man får lön & studiebidrag så drar jag och robin iväg och shoppar på lager 157 och har redan kollat ut några favoriter. Har även blivit torsdagsutgångar varje torsdag.. uch jag skäms. Är slut med det nu! ska börja hålla i mina pengar och handla det viktigaste och spara så mycket som möjligt till student, körkort och lägenhet! Lyckades jättebra i början, men sedan kom det något beroende att börja nätshoppa.. skärpning med det nu! blivit alldeles för bekväm.

Likes

Comments