Bråvalla, Bråvalla, Bråvalla. Även i år ska man tacka för en otroligt fantastisk upplevelse! Hängde tillsammans med ett antal härliga Norrköpingsbor, hittade även sörpingsborna & släppte loss. På riktigt, känslan innan, under, efter en festival är så jävla underbar. Jag mår så otroligt bra när jag får släppa loss, dansa och sjunga. I år fick vi chansen att se Zara Larsson, Norlie & KKV, Albin Myers, Nause, Madeon, Major Lazer, Robin Schulz & självaste Calvin Harris! Har så ont i fötterna, rösten är spräckt, nacken & ryggen värker men asså, fyfan, vad det är värt det!
Hoppas att alla hade det lika kul som mig på Bråvalla!

Kram, M

Likes

Comments

Förra året så var jag på Bråvalla, men jag kan tyvärr inte bidra med några bilder då de finns på mitt USB, och jag ej har tillgång till en dator.
Även i år ska jag gå, endast lördagen! Är så himla taggad på att bara släppa loss och dansa till galen musik! Man känner sig så fri och man blir så lycklig! Hoppas verkligen på en superduperbra dag! Nästa år så hoppas vi på ännu bättre artister, och kanske ett tredagarspass ;)
Hoppas att man ser många utav er där!!

Kram, M

Likes

Comments

Detta inlägg blir väldigt sent, men har väntat på bilder för att få så många som möjligt!
I torsdags så slutade jag nian och vi hade en underbar avslutningsmiddag tillsammans med alla nior!! Riktigt fint ordnat och mysigt var det! Känns helt sjukt att jag aldrig kommer sitta i ett klassrum tillsammans med min klass igen. Aldrig mer ringa Casper 5 över åtta för att se till att han kommer till skolan, aldrig mer sitta jag, Casper, Melker och Adam på en rad, aldrig sitta och lyssna på Jannes historier om allt mellan gudar och lagar, aldrig mer få skäll angående våra arbetsrum, aldrig mer prata bort en hel lektion med Arne. Det är så sjukt, att bara lämna alla sådär. Det är hemskt och jobbigt, men förhoppningsvis så håller man uppe kontakten med många utav dom.
Ett tips till er som börjar 7, 8 & 9, ta vara på den tiden ni har tillsammans, på riktigt. Det är över snabbare än vad man tror.

Kram, M

Likes

Comments

Idag hade vi sista dagen tillsammans med våran klass. Vi åkte till Harstena och hade det allmänt mysigt. Spelade fotboll, kubb, var ute och gick, käkade mat & umgicks. Det känns helt sjukt att jag inte kommer att träffa dessa människor varje dag, som förr. Det känns så jävla hemskt, på riktigt. Tycker om dom så himla mycket. Önskar dem all lycka i framtiden och jag hoppas självklart på att ha kvar kontakten med många.

Kram, M

Likes

Comments

Idag så åkte jag och Wilma in till Mirum och gjorde våra naglar till skolavslutningen! Imorgon så ska vi göra spraytan! Lite nervöst!
Såhär blev våra resultat!

Kram, M

Likes

Comments

Idag lämnade vi in våra datorer så jag kommer bara ha mobilen hela sommaren, ups! Men dagen har varit bra! Lunch på paus, följt utav picknick och en kväll med härliga människor!

Likes

Comments

Idag fick jag spendera tid med min bästavän. Underbara människa, mer tagg på sommaren än vad vi är går nog inte!

Likes

Comments

Helgen har bestått utav mys, middag, vänner, jobb & ytterligare mer jobb. Hoppas att alla har haft en superbra helg! Fick även tid för att träffa världens underbaraste unge ikväll!

Kram, M

Likes

Comments