Kommer lägga bloggen åt sidan har inte tid för blogg för tillfället, ska flytta, läxor osv. Kanske startar upp en ny blogg i April någon gång men det är bara kanske. Ha en fin lördag så hörs vi väl någon gång i livet!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, hola, hejsan, tja, tjena eller nått sånt!

Emma kom hit vid 7 och vi rörde oss och handlade lite fanta och choklad. Kollade på melodifestivalen och åt pizza behöver inte gå in på något mer om det blir bara förbannad fick iallafall utbrott kan man helt enkelt säga. Emma drog för en stund sen och nu ska jag nog slå på en film och så får vi se vad jag gör. Kram!

Likes

Comments

Hej denna lördag!

Gårdagen blev väldigt lyckad, den avslutades "med andra ord" riktigt kul måste jag säga. Nu på förmiddagen har jag suttit och kollat på film och ska träna på min läxa. Senare ikväll kommer tjejerna hit så ska vi ha myskväll och kolla på melodifestivalen, tänk det är final idag. Kram!

Likes

Comments

Och träffar tjejerna!

Likes

Comments

Hejsan, bild för några minuter sen.

Kom hem för ett tag sen slutade runt 11 och tog bussen hemåt. Pappa kommer snart hem med mat och sedan rör vi oss hela familjen mot skolan och har utvecklingsamtal. Senare träffar jag alla tjejer och vi går till gården, kommer säkert bli en riktigt rolig och härlig fredag. Vi hörs nog ikväll eftersom jag inte kommer att ha tid I think. Kram!

Likes

Comments

Tjo!

Kom hem för ett tag sen, skoldagen var helt okej var alltså som vanligt. Senare vet jag inte vad jag ska göra vi får se helt enkelt. Kommer säkert sitta och träna till mitt prov, fredag imorgon och jag kommer bara befinna mig på 2 lektioner den sista missar jag eftersom jag ska ha utvecklingssamtal. Nu ska jag iallafall köra ett träningspass och sedan tar jag nog ett bad. Kram och ha en fin torsdag!

Likes

Comments

Från förra året i typ okt!

Kollade på pll runt 6 och avsnittet var grymt som vanligt. Senare låg jag och kollade på youtubers riktigt roliga. La mig precis till rätta i sängen och ska slå på dare or dare av janoskians. Vi hörs imorgon efter skolan någon gång, godnatt!

Likes

Comments

Hej! yes

Vill verklig ha en annan design på min blogg men det går inte att fixa sin egen som på andra portalen men ifall jag skulle byta så blir alla typ åh du byter hela tiden men haha. Jaja iallafall onsdag och jag ska snart slå på ett pll avsnitt och sedan ligger jag säkert och kollar på det ett tag. Hoppas iallafall min arm blir bättre så jag kan sätta igång med träningen igen. Kram!

Likes

Comments

Sista lektionen jag hade var bild blev inte så mycket till jobb och så men kul var det iallafall. Kommer inte kunna blogga mer idag, min arm värker och jag ska försöka att inte ha kontakt med något dator. Satte på ice power så det för kyla min arm sen kommer jag nog ligga och kolla på film resten av kvällen. Puss och kram så hörs vi imorgon!


Likes

Comments