Nu är det bara en vecka kvar..
7 dagar kvar av ovisshet och ovetande.
En lång vecka återstår nu..
Men det är ju egentligen ingenting mot vad jag har fått vänta.. 1,5 år har de gått nu..
18 månader av smärta, påminnelse, kämpande,tårar, besvikelse, orolighet..
En riktig jävla mardröm har det varit..
Men jag vet att om några få dagar är detta äntligen över, ska bli så skönt att släppa denna otroligt tunga stenen från min kropp..
Jag kan gå vidare på riktigt..

Kommer tyvärr bli påmind om detta hela livet iom att mina smärtor alltid kommer att finnas, dock ganska mycket lindrigare nu än för 17 månader sen, men besvär finns kvar, smärta och kramper..

Men framförallt nu när allt är så nära inpå så är min själ väldigt orolig.. Vaknar flera ggr per natt, på grund av mardrömmar eller kramper.. Precis som dom första månaderna efter olyckan..

Men SNART, är mitt ovetande iaf över, och jag tackar gudarna för att jag har så otroligt fina människor i mitt liv som kommer att stötta mig i denna svåra stund..
Och alla som har hjälp mig under dessa månader som gått.. Ni är mera värt en guld..!

Love you all ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är de mindre än en månad kvar till rättegången, och jag börjar bli skapligt nervös, jag vill egentligen inte 😵 eller.. Jag vill inte möta den personen som gjorde mig så illa att det ska behövas en rättegång 😔
Det värsta av allt är att han förnekar hela händelsen trots flertalet bevis och vittnen, jag hade tydligen orsakat skadorna tillsammans med mitt vittne..!?!? 🤔😵

Ska jag vara ärlig så tror jag inte att han ens kommer att dyka upp, han blånekar att han ens fått en kallelse, att åtalen om honom har lagts ner.! Han nekar brottet helt och hållet..!! 😒 ( jo jag hittar på allt detta för att få uppmärksamhet tydligen )

Frågan är vem han ljuger för ?? Mest sig själv skulle jag säga, han vet mkt väl vad han gjort och att han är åtalad..! Undra om han ens ångrar vad han gjorde mot mig..!!!

Verkligheten har iaf kommit ikapp mig dom senaste veckorna och jag mår väl inte helt 100, nervös ledsen arg besviken och oförstående hur människor kan göra sånt här, jag har svårt att somna, svårt att koncentrera mig på jobb, tankarna snurrar i tusen..

Vad händer om han blir dömd ?!
Vad händer om han INTE blir dömd ?!
Vad kommer han få för dom ?!
Hur ska jag reagera ens när jag träffar han i rättegången ( om han ens kommer ) ?!

Jag har så många frågor, vissa kommer jag inte få svar på, vissa kommer jag få svart på vitt när allt är klart..!!

Men jag mår så dåligt över detta inom mig att de e helt sjukt..!!
Snälla jag vill ha detta överstökat nu, snart snart är de över..!

Men tänk om han blir dömd.... Och vill åt mig sen ?! 😰
Jag vill inte ens tänka tanken..!! 😵

Likes

Comments

Många av er vet redan att det blir en rättegång mot mitt ex, många vet oxå mot vem, några få vet varför..
Men jag ska dra en väldigt lång historia kort för er som inte vet..!

29 augusti 2015 händer något jag aldrig trodde jag skulle vara med om..

Jag och mitt ex hade precis gjort slut, han skulle komma och lämna tillbaka min telefon som jag hade tagit på Abbonemang, och ville såklart inte betala nått som han har när de står i mitt namn..

Allt började med att han då skulle lämna tillbaka den, vi bestämde tid och plats, när vi väl möttes hade han den såklart inte och drev hela tiden med mig om att han hade "kanske" packat ner den i nån påse, så jag fick gå igenom hela bilen men de fanns ingen telefon, han hade även gått ner i min källare för att hämta sina saker, jag gick ner för att kolla så han inte tagit nått som var mitt, kollade igen i bilen efter nått som kanske skulle kunna va mitt utan resultat vilket va bra.. Där började han knuffa mig och dra mig ut ur bilen.. Jag gick mot min vän, ( inga namn men vi kan kalla henne S ) jag vände mig om för att fråga en sista gång om han verkligen inte hade den på sig, då hände de, han körde på
Mig, jag flög ner till backen, sen minns jag inte exakt, men på något sätt fick jag en kick och reste mig upp, Då försökte då ta min telefon, sa ett flertal gånger att jag skulle sätta mig i bilen så vi kunde åka hem till han å hämta telefonen och lösa detta, jag vägrade. Då putta han mig eller rättare sagt drog ner mig så jag föll i backen, höll den jävla telefonen för kung och fosterland.. Jag är väldigt glad att jag var starkare än honom så jag lyckades hålla fast, han gav sig och jag reste mig och gick mot S, vände mig en sista gång och där trampa han plattan i mattan och körde iväg, saken va bara den att min fot kom i kläm.. Han hade kört över min fot, hela min värld rasade på några sekunder.. Efter allt detta har jag levt ett helvete, och mer om det kommer i ett annat inlägg..

Men iaf, vi ska på rättegång för detta,
Och jag tror och hoppas verkligen vi kan fälla honom för jag har både vittne bevis och läkarjounaler..

/ kram på er där ute och ta hand om varandra, man vet aldrig vad som kan hända..! ❤️

Likes

Comments

Tro de eller ej, jag är fortfarande chockad och kan inte förstå det, men jag är och otroligt glad, en stor sten har släppt från mitt hjärta..

I helgen åkte jag ner till frillesås för att hälsa på en nära vän 😍 och av ren impuls så testade jag att ringa min pappa, hade inget hopp om att han skulle svara som han så många gånger innan inte har gjort.. Jag va lite nervös, skulle jag få svar eller skulle de gå till telefonsvarare ?!

Signalerna gick fram, det tutade och tutade, pulsen va ganska hög, helt plötsligt hör jag " men tjeeeeeenare"

😱😃 min pappa svarade..!!
Jag trodde inte det va sant, men han svarade äntligen ☺️ vi pratade ganska länge, och jag frågade till och med om jag fick komma förbi eftersom ja ändå skulle köra förbi Kungsbacka..

-ja men de går bra jag är på väg hem från jobbet fick jag till svar, vi prata hela vägen tills jag va framme, sen väntande han på parkeringen, vilken lycka, vilket rus jag hade i kroppen, jag har alltså inte träffat min pappa på 3...(!!!) år.

Gick med upp och prata en stund sen va ja tvungen att åka..

På söndag sen när vi skulle hemåt mot Uddevalla skulle jag stanna och hälsa på farmor, men ringde pappa igen och fråga om vi kunde komma igen, så Elias får träffa sin morfar..

-ja absolut vi är hemma, blev svaret denna gången 😃 ännu en lycka..
Elias och "morfar" gick jätte bra ihop efter så många år ifrån, dom busade och skojade massor, man såg verkligen glädjen i båda deras ögon.

Vi åkte sedan ner till farmor tillsammans som blev jätte jätte glad av att få träffa både mig och Elias, va länge sen vi träffade henne oxå..
Buset fortsatte hos min farmor en bra stund, efter de körde vi hem pappa å janny sen va de dags att åka hem..

Men den lyckan den känslan de ruset jag hade i kroppen denna helgen går inte att beskriva, men va magisk, jag hoppas vi kan börja om och kan fortsätta ha kontakt nu..
För pappa är alltid pappa och jag har saknat honom så mycket. ❤️ -// Love

Likes

Comments

.. Är ett faktum, när man kommer hem på kvällarna och alla "sysslor" är gjorda, så sitter man där, dag in och dag ut Ensam..

Jag har kommit till en punkt här i livet där jag har det ganska stabilt, jag har ett fast jobb, jag har min lgh, Elias går på skola och fritids, vi mår bra, och har allt ordnat..

MEN, så kommer kvällen, som alltid har varit min egentligen, då jag spenderar tid till att tänka och fundera på livet, planera in saker och ting..
Men när det har gått såpass lång tid så man känner att något saknas, det är liksom nått som fattas i vårat liv..

Nån att komma hem till, nån att laga mat med, nån att hitta på saker med, nån att dela allt med, nån att prata med, nån att somna och vakna med, nån att berätta allt för, nån att få ha som sin bästa vän..

Den saknaden jag har efter NÅN är enormt stor, och jag vill inte att ni ska tro på något sätt att jag är desperat, men jag vill faktiskt oxå dela mitt liv med någon, jag och Elias vill ha den där tryggheten med en till person, han får tryggheten av mig men vem får jag tryggheten av ?

Alla säger hela tiden att det kommer när du minst anar de, ja jo tack jag vet det.. Men dom där kvällarna man gråter sig till sömns för att man känner sig mest ensammast i hela världen, dom kvällarna är inte roliga. 😔

Over and Out 😔

Likes

Comments

En pappa..!?!?

Alla kan vara en pappa på pappret, men bara för att man står skriven som biologisk far, betyder det inte att man är en pappa..
En pappa är något man växer in i, en fadersfigur åt ett barn.. Man måste inte ha egna biologiska barn för att vara en pappa heller, en pappa är hur man är och beter sig.

Jag har tyvärr ingen kontakt med min pappa idag, orsaken vet jag ärligt talat inte, jag har försökt så många gånger under 2,5 års tid. Men jag får ingen respons 😔
Jag är uppvuxen med både min mamma och pappa. Har alltid levt de där Svensson livet med mina föräldrar och syskon till min vuxna ålder, då hela familjen splittrades och alla bor nu i olika städer med ganska många mil mellan.

Jag kan vara ärlig och säga att jag saknar den tiden då vi alla var en familj när vi alla bodde ihop..
Den tiden kommer aldrig att komma tillbaka 😔

Sen när jag tittar på mitt egna barn, Elias..! Så hade han faktiskt en pappa när han föddes och de 1 året i hans liv, sedan försvann han.. Elias har fortfarande en biologisk pappa som finns där ute, men som tyvärr inte träffar sin son, dom har inte träffats på 5 år, trots mina tappra försök så har det inte gått.

Det märks så tydligt på Elias att han saknar den där fadersfiguren, en kille i hans liv som kan lära honom alla dom där grabb sakerna, visst jag kan lära honom men de blir liksom inte samma grej..
Hans kompisar har en mamma och en pappa som dom bor med eller iaf träffar.. Elias har ingen sån 😔 jag är rädd att han kommer att bli tonåring eller vuxen innan han får träffa sin "riktiga" pappa..

Elias dras alltid till killar som finns i mitt liv som arbetskollegor vänner grannar osv..
Han har flera manliga lärare i skolan som han väljer före fröknarna..
Han pratar ofta om att han vill träffa sin pappa, det gör mig så ledsen och det gör så fruktansvärt ont i mitt hjärta för jag vet inte riktigt vad ja ska svara, alla hans frågor om sin pappa.. Va ska ja säga ?! 😔

Men jag lovar dig Elias mamma kommer aldrig att svika dig, jag ska göra allt som står i min makt för att du ska få ett så bra liv som möjligt och jag ska försöka lära dig allt jag kan och lite till för att du ska växa upp och bli en fin och duktig kille här i livet.. För jag älskar dig av hela mitt hjärta..!

Likes

Comments

1 oktober och det är årets första månad för officiellt höst🍃🍂, vilket märks, regn å rusk men det är jätte mysigt så länge man slipper va ute 🙈
Men jag njurar av dom få dagar som det är sol till Max 😍

Nu i veckan har jag och Elias varit och köpt lite höstkläder att mysa i ☺️

Elias trivs jätte bra i skolan och han tappade sin första tand i fredags så vi skrev ett litet brev till tandfén, för han tabbade bort tanden i skolan, så i hopp av att tandfén skulle tycka synd om han å ge honom en guldpeng ändå, när han vakna på morgonen låg där ett svar från henne och en tia 😍 Elias blev chockad men glad ☺️

Annars flyter allt på bra på jobbet och vi mår bra för övrigt 😃
Livet känns som att det är på väg tillbaka på riktigt nu 😇

Hoppas ni alla har en fin lördag så hörs vi snart igen 😘

Likes

Comments

Vad jag än gör blir allt fel som vanligt..!

Är jag för snäll utnyttjar folk mig och jag går ner mig

Ist är jag dum å sårar folk utan avsikt

Hur jag än vrider och vänder på de blir alltid nån sårad

Just fake a smile and live like u Are happy 😞🤘🏼

Fuck life

Likes

Comments

Asså det här med att sova, de är inte riktigt min grej 😂 iaf inte på natten.. Och när man måste på massa möten och verkligen vill och måste sova, de är nog då det går som bäst Noot...
Jag vet att jag måste upp tidigt för att lämna lilleman på dagis för att sedan åka iväg men varför kan jag inte somna, jag är ju egentligen trött, men jag antar att man kan inte tvinga nån till nått, precis jag kan inte tvinga min hjärna att somna -.- hade vart så mkt lättare om de fanns en on/off knapp 🙄✌🏼️

Jaja, hjärnan somnar väl när jag är totalt utmattad ist 😉

När jag ändå ligger här och inte kan sova så går min hjärna på högvarv, typ 3000 km/h
Kanske inte så konstig med tanke på alla planer jag har just nu, tänker inte avslöja nått innan allt är 110% färdigt, men det kommer iaf bli en förändring, många av er kommer tycka att jag är dum i huvet, andra kommer att säga
go for it..


Och
vet ni vad, till er som tänker kasta negativitet mot mig när det gäller min plan så kan ja bara säga - man lever en gång, gör det som känns bäst för dig själv och följ ditt hjärta, så ska du se att du oxå uppnår din dröm 😇

Jag tänker inte bara gå och vänta hela livet på att något ska hända, jag lever här och nu, likaså min dröm som ska uppfyllas inom en väldigt snar framtid, och JAAAA, detta är det bästa alternativet för mig och mitt hjärta och min magkänsla.. Kommer bli mkt pussel, men livet är väl ändå ingen dans på rosor ? 👠🌹 jag ser detta som en utmaning och jag vet att i slutändan så kommer de vara mödan värt 🐾

Likes

Comments

Okej.. Nu va de 2 veckor sen ja skrev sist, har hänt lite grejer 🤗 för det första så har Elias kommit in på dagis och inskolning och första riktiga veckan är gjord, han stor trivs redan, vilket är en lättnad, iom att han faktiskt inte ska gå på dagis så länge till är set viktigt att hans trivs och hitta lite kompisar som följer med även till skolan senare i höst.. Jag fattar verkligen inte att han ska börja SKOLAN 😨 vart tog min mysiga lilla knubbiga och gosiga bebis vägen ?! 🙄
Ja ja det är iaf kul att se hur han utvecklas, just nu är det väldigt mycket fokus på "tänderna" hans kompisar har ju börjat tappa sina så han går å vickar å känner på dom hela tiden 😝

Jag går fortfarande och väntar på om jag kommer att komma in på lastbilsutbildningen som börjar i mars igen " hoppas " ✊🏼✊🏼
Sen är det ju de här med boendet oxå då 😩 söker allt som finns , mer kan man inte göra ?! 😟 jag eller vi behöver verkligen hitta en egen lägenhet igen, det här tär på mig och Elias så otroligt mycket,, jag är evigt tacksam att jag har så underbara kompisar som jag kan vara hos ofta 🙏🏼


Men annars nu i helgen så var vi uppe i Färgelanda, hälsade på min världsbästa vän Emma och Emilia, som jag saknar dom redan 😕 så tajta som vi va förut och då menar jag att vi var med varandra varje dag, gick Max en dag utan 😐 men planen är att vi åker upp i slutet av feburari igen 🤗 då ska vi även ägna mer tid hos Anki och Micke, vi ska försöka dra hem min bil och laga den 😎
Sen blir det såklart en tur upp i början av Maj så vi kan hjälpa till ute på folkracebanan 😄 shit va ja längtar 💕

Just de förresten..!!!!
Elias lärde sig simma när vi va i simhallen i tisdags 😀 så himla stolt över honom.. Mamma lilla prins de ❤️😍

Hopps ni andra har en fortsatt mysig söndagskväll , nu gör ja natten här 👋🏼

Likes

Comments