Torsdag startar vi med att vakna upp och få en påminnelse av bästa kusinen om att julkalendern har börjat!  😱 och jag missade det morgonmyset.. älskar att gå upp tidigt göra en mysig frukost tända massa ljus och kolla på julkalendern! fick kolla reprisen som var vid nio tiden och sedan gjorde jag mig iordning för utflykt till Jakan. Har valt att inte köpa busskort denna månad då jag inte känner att jag kommer ränna omkring så mycket och S är ledig varannan vecka, så får jag för mig att göra något särskilt kanske jag kan göra det när han är ledig eller skicka smsbuljett 😉 vilket jag skulle göra igår, kliver på 560 mot kallhäll, visar upp biljetten och chauffören sitter där med sina solglasögon och med lite attityd i tonen så säger han att han inte ser vad som står på telefon, så jag försöker vinkla denna och ha mig, sen frågar han (fortfarande drygt) vart jag ska någonstans, jag svarar lite lätt Jakobsberg, så frågar han varför jag skrivit in för a-zonen (för er som inte vet är SL indelad i olika zoner a b eller c)  varpå jag svarar att jag trodde vi passerade en a zon fick ett nonchalant nej och sen en vink att passera. det märkligaste är att skulle jag ta tåget, så passerar jag en a-zon och hade det kommit en kontrollant när jag är i en a-zon och inte skickat sms för det så är det dryga böter på minst 1500:-, märkligt hur olika det kan vara, samt chaufförens attityd.. Kanske är gravid hormoner, kanske inte men det gjorde mig förvirrad. Väl i Jakobsberg möter jag upp mamma och morfar, vi åker till viksjö och ska käka på chilli samt titta in slaktbutiken som finns där.  jättefin slaktbutik och chilli bjöd på väldigt god mat 👌

väl hos mamma och pappa sen så fick jag med mig en massa julsaker, allt från julstjärnor till julgransmatta och massa pynt. fick mysa med mina lilla gosegris till hund och bara vara, som man kan hemma hos sina föräldrar 😍 vi hann förbi en sväng till Ikea också, där vart det ljus (till mina julkalendersmornar) och plastad frotté till Lillprinsen i magen 😊 trots vila på dagen så sov jag nästan hela natten, ett toalettbesök vilket är väldigt ovanligt. 

Fredag och julkalendersmorgon har hunnit fixa med all julbelysning och faktiskt bara tagit det lugnt!

tog en sväng till hemköp, läskigt vad mörkt det blir snabbt.. Vart allt jag var sugen på och lite mjölk 😊 har utöver det bara haft en slappardag 👌 det behövs ibland det med!

ursäkta röran på vardagsrumsbordet 🙈 allt från frukostar julinslagningar till bloggande händer där ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments