​Tänkte bara att nu när det är vinter och kallt så kunde det vara lite härligt med ett sommar collage. Jag sökte på "tumblr inspo" för att hitta bilderna. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​hej och Moa är så ledsen att det inte kommit upp något collage denna vecka förutom detta. Vi glömde verkligen helt bort det. Så jag hoppas att vi kan gottgöra er nästa vecka. 

Nu är det andra advent OMG bara 18 dagar kvar till julafton om jag räknar rätt. Det kanske bara är jag som tycker det är lite men jaja. När kommer egentligen snön? Är det bara jag som vill ha den nu??? 

Juste idag har jag haft julshow så jag är sjukt trött kom hem typ nio. Måste gå och lägga mig nu men hoppas ni får en bra nästa vecka så ses vi igen på fredag. puss och kram

// mira

Likes

Comments

​OMG tänk vad tiden går fort idag så är det FÖRSTA ADVENT!! Det är liksom vinter på riktigt. Det är tråkigt att det inte är någon snö däremot. 

En annan sak som inte har med detta att göra är att imorn ska hela vårt "skol lag" (D-laget) på bio!!! Vi ska se "mockingjay part 2". OMG ska bli så kul lääääääängtar. Puss puss på er och hoppas ni får en bra skoldag imorn.

// mira

Likes

Comments

Just nu så är jag i skolan när jag lägger ut detta inlägg. Kände för ett pastell collage:) På söndag är det första advent och snart december. Vad ska ni ha för jul kalender? Jag ska kicks:) ha en bra dag.

// mira

Likes

Comments

​Eftersom att det snart är jul så tänkte jag att jag kunde lägga ut ett collage på några saker jag önskar mig i julklapp. Jag cill så gärna ha en marc jacobs klocka, de såååå fina. Sen de stickade tröjorna är från victoria secret/pink och jag visste inte att pink hade sånna tröjor men de är super fina. Så det var bara det. Puss 

// moa

Likes

Comments

Hej, nu känns det verkligen som vinter för det är iskallt ute och frost osv. Så ett vinter collage passar bra. Längtar sååå mycket efter julafton, och att gå och jul handla. Kort inlägg, måste gå nu, puss. 

// moa

Likes

Comments

​Jag tänkte att jag skulle lägga ut ett litet vinter collage nu när det blivit minus grader (i alla fall i nacka) och börja närma sig mot december . Jag vet att det inte kom ut ett collage i onsdag och i fredags vi glömde helt enkelt. Men imorn är det skola (längtar inte) och jag hoppas att första snön snart ska komma. Jag är taggad för julafton, att juldekorera och köpa julklappar. Är ni det? Har ni några idéer på julklappar? Gillar ni julen?

// mira

Likes

Comments

​Vet att detta collage skulle upp igår men glömde helt bort så förlåt mig men det blir idag istället hoppas att ni får en bra vecka och som jag inte ska ha matte prov idag :( :)

// mira

Likes

Comments

​// moa

Likes

Comments

​Så det här är vårt första collage. Som ni nog ser så är det ett höst collage som jag kände var passande nu idag eftersom att det är höst men jag och Moa kommer att lägga ut collage  på måndag onsdag fredag och söndag. 

// mira

Likes

Comments