Åkte flera gånger i backen idag så nu är vi helt slut i benen. Vi sitter just nu med några vänner på deras hotel och bara umgås.

Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Första åket idag gick väl sådär i början.. lyckades ramla i knappliften och såklart knäcker de till i knät :)))) dock gick den största delen av smärtan över efter några timmar, så jag försökte senare igen i en annan backe.
Jag, Marcus och Daniel åkte i en grön backe och där lyckades jag hålla mig på skidorna hela vägen ner.

Likes

Comments

Nu åker jag och Marcus familj till sälen! Vi ska vara där till Torsdag, ska pröva åka skidor och se om jag fortfarande kan. Har inte åkt på 10 år och sen har jag även mina knäskador, vi får väl se hur de slutar!

Kram

Likes

Comments

Gick på hockeymatch med Sara och Alva ikväll. Roligt att spendera lite tid med dom, Marcus fick spela denna match och gjorde även ett mål! Men tyvärr så förlorade Linden.

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag hörni!
Jag hann spendera några timmar med M, vi bakade kladdkaka som vi ska käka senare och sen myste vi bara. Han är just nu på träning fram till 22 ungefär så jag passar på att plugga lite inför ett seminarium imorgon.

Kram

Likes

Comments

Hängde med min bror till kungsör för att kolla på lite crosstävling, kul! Planerna för ikväll var att jag skulle sova med Marcus men tyvärr så blir det inte så.

Kram

Likes

Comments

En mysig hemma kväll med familjen & så nu lite plugg inför körkortet, dock är de ingen stress med det eftersom de är ungefär 3 månader kvar tills jag blir 18 haha..

Likes

Comments

Jag & fina Ella

Hej på er!!!
Det var ett tag sen jag skrev något och ber så mycket om ursäkt. Men de är saker som hänt och fortfarande händer, delvis mycket i skolan och nu har jag även börjat plugga inför körkortet!

I lördags var vi hos Alva för födelsedagsfirande med tema rosa, as kul! Funderar på att ha något färgtema till mitt 18 årsfirande, hmm men vilken färg?

Kram

Likes

Comments

Lite sent gott nytt år från mig! 2017 var ett helt okej år för mig, nu hoppas jag på att 2018 blir ett as grymt år. Så mycket som kommer hända, längtar!!!

Likes

Comments