Hur startar ni era mornar?

Jag vill gärna starta mina mornar på samma sätt varje dag. Gå upp och dra på mig mina träningskläder och bege mig till gymmet eller ut på en promenad. Därefter hoppar jag gärna in i duschen medan mina ägg, gröt och kaffe tillagas. Sedan blir det en mysfrukost framför nyhetsmorgon. Dröm starten! Dessvärre fungerar inte mitt upplägg varje dag som det gjorde tidigare när jag pluggade. Vissa dagar måste jag åka till arbetet vid kl. 6 och det fungerar inte att gå upp kl. 4 för att ta en liten löprunda. Jag läste en rolig artikel idag och människor som har dessa morgonrutiner blir ofta framgångsrika, I wish! Men det tror jag också eftersom då har du disciplin du vet vad som krävs av dig och du får en bra början på dagen och allt kan bara bli bättre. Självklart kan de vara tvärtom, men jag själv fungerar bättre, håller mig friskare och är piggare om jag får röra på mig på morgonen.

Med detta inlägg vill jag bara säga god morgon 💋

Idag startade jag dagen med ett gympass som avslutades på bandet i 20 min och nu har jag precis ätit frukost i sängen. DRÖÖÖMstart!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Glad alla ❤-dag!

Hoppas alla med pojk-/flickvän blir uppvaktade med en mysig frukost på sängen. Själv älskar jag att fixa frukostar till andra, tyvärr har jag ingen att uppvakta.

Det fick bli en frukost på sängen till mig själv istället.

Likes

Comments

... igen. Tänkte att jag ville dela med mig lite om mig själv, träning, hälsa och min livstil. Det kommer även komma olika recept på måltider och mellanmål.

Denna morgon startade jag med en promenad på 1 timma, perfekt start på en härlig lördag. Efter morgonprommisen blev det frukost framför nyhetsmorgon. Jag älskar mina morgon rutiner och vill gärna ta det i min takt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det en fikadejt med en efterlängtad kompis.

💜


Likes

Comments