Har varit sugen på dessa gröna gardiner från ikea ett bra tag nu.. Älskar färgen! Tanken är att ha dom i vardagsrummet. Vi får se!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vad tycks om det nya skåpet? Är så nöjd!! Innan hade vi ett vitt vitrinskåp med tavlor ovanför men var inte riktigt nöjd med det + att jag var livrädd att glaset skulle gå i sönder då vår hund brukar få sina flipp ibland och springa in i grejer haha! Nu kan det inte hamna glasskärvor på golvet iallafall.

Likes

Comments

Då det inte finns så mycket plats till tavlor här hemma så fick jag idén om att hänga upp en tavla på vår tegelvägg och voilà! Tegelväggen är ganska stor så vi köpte Olle Eksells tavla "kakao" 70x100.

Likes

Comments

Nu är vi äntligen klara med våra pallkragar och vi är så nöjda och glada! Dick har sletit som ett djur med allt grävande och jag har målat och planterat. Vi var på jakt efter vita pallkragar men då vi inte hittade några så fick vi måla dom själva. Vi har även pratat om att "bygga ut" med singeln och kantstenen så det blir bredare så man kan ha en utebänk där och lite annat också men det blir isåfall till nästa sommar. Planken ska även bytas ut mot nya till nästa sommar också.

Likes

Comments

Älskar våran string bokhylla! Det roliga med dessa bokhyllorna är att man kan bygga dom precis hur man själv vill och välja mellan flera färger på hyllplanen. Jag körde vitt på vitt, tyckte det passade bäst med vår inredning. Enkelt och stilrent!

Likes

Comments

Passade på med lite ostbricka ute i pergolan igår när det var fint väder. Mysigt!

Likes

Comments

Nu har jag och Dick äntligen 4 veckors semester!! Ska bli så härligt. Vi har redan börjat planera för fullt vad och hur vi ska göra på vår baksida. Eller ja jag snarare haha! Har så många idéer så vet knappt vad jag ska börja med... Man får ju ta lite i taget, allt kan inte göras på en och samma gång, tråkigt nog. Men vi har bestämt oss för att bygga en pergola iallafall. Tanken är att vi ska ha utemöbler där. Bilden nedanför är ungefär hur vi vill att vår pergola ska se ut. Vi ska dock ha "tak" istället för väggar. Och med lite klätterväxter och belysning så kommer det nog bli bra!

Likes

Comments

Nu är vi äntligen klara med att ha målat trädäcket! Vi har ett ganska stort trädäck så det har tagit sin lilla tid. Får bli en bild på hur den nya färgen (till vänster) ser ut jämfört med den gamla (till höger). Fint va? Vi blev nöjda!

Likes

Comments