MIN RÖST SMET & HAPPY HALLOWEEN

Happy Halloween!

Nu lider helgen mot sitt slut och vissa hänger upp sina halloweenkostymer i gardroben igen tills nästa år och laddar upp batterierna för en vanlig jobbvecka. Andra förbereder sig för ett lov fyllt med massa skoj! Jag tänkte att jag kunde titta in och skriva några rader innan läggdags.

Anledningen till varför jag har varit borta några dagar är för att min förkylning tog sig en vändning och blev värre. På torsdagen vakna jag med en hes röst som sedan blev värre och värre. På fredagen var den borta och näst intill bara pip kom ut ifrån min mun. Fick sjukanmäla mig från jobbet och spendera dagen med att vara helt knäpptyst, inte lätt för någon som älskar att prata!

Igår (lördag) kom tack och lov rösten tillbaks vid lunchtid men det var idag den blev till 90% återställd. Fy vad obehagligt det har varit,aldrig tappat min röst innan. Men positivt är, råkar ni ut för det kan ni bara fråga mig om tips, jag provade näst intill allt för att få tillbaka den! haha

Jag firade inte Halloween genom utstyrsel i år,tråkigt nog orkade jag inte. Brukar annars tycka det är jättekul. Det fick bli en mysmiddag med tapas och att karva pumpor istället tillsammans med mina föräldrar och pojkvän, underbart.

KLÄDDE NI UT ER TILL HALLOWEEN, ISÅFALL TILL VAD?

Godnatt❤

Gillar

Kommentarer