Bilbarnstol

Efter förskolan så brummade vi in till Hemlingby i Gävle, Lekia . Eller det heter babya Gävle eller nått annat konstigt. Men för mig heter det fortfarande Lekia. Vi var ju på jakt efter två bilbarnstolar då Celina fortfarande har sitt babyskydd , det börjar bli lite för litet. Hur som helst så är ju bilbarnstolar så himla dyra, även fast det var 20% rabatt så kostade inte en bilbarnstol (nr2) under 2000 kr, helt stört. Dom flesta låg ju på 3000 kr och uppåt!

Vi beställde två stycken på Jollyroom istället. Dom hade Axkid Wolmax bilbarnstol på rea, dom kostade 1800 styck istället för 2500 kr. Så vi köpte två sånna. Känns bra att köpa nya ifall vi får ett till barn framöver. Då kan ju nästa barn sitta i dom också. Slipper man köpa nya saker då ju, smart sådär! Menar.. hade man köpt begagnad från någon som typ har 3 år på nacken så kan man ju inte ha den till fler barn, bilbarnstolarna får ju typ bara vara 4-5 år gamla (?) och självklart inte krockade!

Medan vi åt på Max så låg Celina och sov utanför fönstret , hon hade bara sovit 25 minuter på hela dagen. Så hon var så himla trött stackarn ❤️

Skjutsade karln i huset på firmafest, mysigt! Får se hur bakis han är imorgon då.. haha! Roligt att han är ute och roar sig, det var ju så längesedan sen han gick ut och tog några öl! Det är han värd ❤️

Jg har bäddat ner mig i sängen, står i val och kval om jag ska titta på något eller om jag ska sova. Vi får se hur jag gör.
- Godnatt fina ni !

Gillar

Kommentarer