Så här spenderade jag min dag!

Jag, Tanja o Frida tog en speldag o vinnaskallar som vi är alla tre blev det en kul men intensiv dag


Ikväll ska jag bara kolla någon bra film eller serie o chilla

Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Det var ett tag sen nu, hur är det med er? Med mig är det väl helt okej, jag dras med en väldigt seg förkylning som vägrar ge upp (ja familjen, jag skyller detta på era skånska bakterier) men annars är det fint.

Det har väl inte hänt jättemycket här i Boston sen sist, mer administrativa saker så som att jag bokat hemresan och börjat boka upp min resemånad.

Först blir det stopp på Hawaii där jag ska resa runt i en vecka med ett stort gäng andra aupairer o sen blir det nog en fet roadtrip på västkusten, men mer info kommer.


Nu börjar det bli sent så nu tänkte jag gå o lägga mig o kanske kolla på något avsnitt solsidan, tröttnar aldrig på den serien asså.


Puss o kram, Skumbanan!!


Likes

Comments

Nu har även föräldrarna åkt hem. Var såklart jobbigt o säga hejdå till dem o självklart kom lite tårar men trodde nog det skulle vara värre. Känns ju faktiskt inte som det är sålänge tills jag kommer hem o dessutom har vi haft otroligt mysiga o energipåfyllande dagar💕

Kram

Likes

Comments

granna som få😂

En vecka går så fort o nu drar syrran hem medans jag o föräldrarna drar vidare till Boston.

Har haft det så bra här i NYC även fast det varit väldigt kallt

Likes

Comments

Ja hemma har det ju redan varit 2018 i sex timmar men pga tidsskillnad säger jag det nu:

GOTT NYTT ÅR!!

2017, vilket intensivt men fantastiskt år det varit o tänk vad underbart att få avsluta det med familjen. Nu blickar jag framåt mot ett nytt år med nya utmaningar o hoppas på ett lika glädjefyllt o spännande år som 2017,


Kram!

Likes

Comments

Juldagen har varit kanon för min del!
Imorse var det först öppning av strumpan o sen julklapparna. Fick jättefina grejer som jag blev så glad för💕

Sen var det dags för en familjetradition här nämligen en hike. Det var så fint väder o man gick först upp för en klippa typ för att sen gå ner på andra sidan o gå längs kusten tillbaka, jättevackert!!

Nu håller jag på att packa ihop mitt då jag åker tidigt imorgonbitti o sen är det dags för en sista middag här i California för den här gången.

Nedan här kommer lite bilder från dagen, puss o kram!

Likes

Comments

Hej på er, och god jul!

Hoppas ni har haft en trevlig dag med massa go mat, nära o kära!
Min julafton har väl varit både bra men lite jobbig också. Hemlängtan har kommit o gått lite under dagen men då känns det skönt att veta hur nära det är tills jag träffar min familj.

Men jag fick gröt iallafall idag! Åh vad gott det var, det är en sak jag kanske inte äter så mycket hemma men här har jag haft sjuka cravings efter det.

Sen gick jag o fick en behandling. Vi vuxna har kört secret santa o jag fick min Pressent en dag för tidigt då stället var stängt imorgon o jag åker hem i övermorgon, men det gjorde mig verkligen inget! Var så glad för min Pressent.

Nu ligger jag o chillar en liten stund innan det blir julbord ikväll

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna

Kram!

Likes

Comments

Sitter på flygplatsen nu o väntar på mitt plan.
Familjen är redan påväg, de åkte med ett tidigare flyg men måste mellanlanda så vi kommer fram samtidigt ändå.

Tycker detta ska bli jättekul o är så tacksam för att min familj tar med mig.

Får se hur det med bloggandet nu närmaste veckorna men om vi inte hörs önskar jag er alla god jul o gott nytt år!!

Likes

Comments

Asså det här med o packa, det kan ju vara det tråkigaste finns enligt mig. Jag minns när jag var yngre o skulle iväg på ridläger eller cuper, då kunde jag skriva packlistor månader i förväg för att jag tyckte det var så roligt, men nu för tiden har jag (tyvärr) blivit en sista minuten packare som slänger ner det första bästa i väskan, Vilket oftast resulterar i 30 par trosor men inga strumpor..

Nu behöver jag dessutom packa dubbelt eftersom när jag kommer hem från Kalifornien drar jag till direkt till NY för att möta familjen (ja ni hör hur jobbigt det är just nu, stackars flickebarn😂)

Hur som helst är jag snart klar o då tänkte jag krypa ner under täcket o se på julkalendern, ligger efter där. Jag tycker faktiskt kalendern är riktigt spännande, det är kanske inte särskillt bra filmeffekter o den är ju definitivt inte julig men tycker barnskådespelarna är fantastiskt duktiga, vad tycker ni?


Puss o kram, skumbanan!

Likes

Comments