Fest

Hej allihopa!

Simningen gick hur bra som helst igår, hade ett gäng kompisar från min gamla simgrupp på plats samtidigt vilket gjorde det hela lite roligare. Lyckades få ihop ungefär 3000 meter, mestadels frisim men även lite jobb med mina fenor. Resten av dagen gick bra, fick rösta i skolan och sen mot eftermiddagen började min energi ta slut. Efter skolan däremot så gick jag och fikade med två kompisar. Jättemysigt!

Köpte med mig lite godis och sedan drog jag mig hemåt. När jag kom hem beställde jag och min mamma sushi. Det blev avokado och lax för min del. Efter maten gick jag till mitt rum och typ däckade, haha. Jag sov i typ 45 min innan min pappa kom och sa att det var glass serverat. Gick upp och åt glass och sen hände det inte mycket mer. En slappe-dag helt enkelt.

Idag har jag varit ute och cyklat med pappa, provat min cykelskor i samband med cykling, vilken skillnad det är att cykla med riktiga cykelskor! Dock höll jag på att trilla två gånger men räddades i sista minuten då skorna klickades av, av sig själv som tur var, haha. Efter det har det inte hänt mycket mer, min syster fixar mitt hår just nu medan jag skriver och sedan ska jag träffa några kompisar innan det blir fest.

Hoppas er lördag blir kanon!

Gillar

Kommentarer