Header

Hej på er! Onsdag idag, åkte hem till Umeå igår för möte på arbetsförmedlingen på morgonen och sedan hade jag en mysig eftermiddag med två vänner. Mötet gick hur bra som helst, fortsätter förvånas över hur förstående folk kan vara med vissa saker! Tog en mysfrukost på Espresso House innan mötet, väldigt underskattad att fika ensam. Hur mysigt som helst!

Snart ska jag ta mig upp ur soffan och laga någon vettig middag, och sedan parkera i soffan igen resten av kvällen. Hur går er Onsdag?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

To kick it all of ska ni få ta del av mina två favoritlåtar just nu. Musik kan säga ganska mycket om en person.

Russ är hella good looking och gör fantastisk musik, så varsågod.

Likes

Comments

Det blev ju ett fint försök till att börja blogga, min dator sa godnatt och vaknade inte riktigt igen. Men nu är jag tillbaks and better than ever! Planen är väl att få utlopp för mina tankar och funderingar någonstans.

Sedan mitt senaste inlägg har jag hunnit bli arbetslös, sett ett antal serier och skaffat en sambo! Han heter Sven-Sven och är väldigt, väldigt liten. Han är min största kärlek och största fiende i form av en dvärghamster. Mitt arbetslösa liv spenderar jag mycket i Lycksele hos min andra kärlek, Sigge. Han är en hund men har mer formen av en korv, väldigt söt.


Har du svårt för särskrivningar och orättvisor har du kommit rätt, så välkommen! Mina dagar spenderas inte med en fika på något mysigt café i sällskap med en professionell fotograf eller i skuggan av palmer på Sri Lanka, men jag har ganska kul ändå! Ifall det är intressant bloggmaterial får vi se, annars väger jag upp för det med min oemotståndliga humor!

Likes

Comments

Jag heter Maja Lundqvist och tänkte väl ge mig på det här med bloggandet, tycker ju om att skriva! Kommer väl skriva om det första som slår mina fullsatta tankar.
Men vem är jag då? 19 år gammal, tog studenten 2017 från teknikprogrammet. För tillfället jobbar jag på Volvo lastvagnar i Umeå och försöker bestämma mig för vad jag vill ha ut av framtiden.
Ursprungligen härstammar jag från lilla Lycksele, nästan 13 mil från Umeå. Flyttade hemifrån som nybliven 17åring för att utforska något utanför staden jag bott i, i 17 år. Jag tycker om att tänja gränser och se hur långt en kan gå innan det går alldeles för snett, har även en passion för att provocera. Skulle utan tvekan sätta mig själv i den sarkastiska kategorin, så ha det i åtanke.
Men mer om mig får ni väl lista ut lite eftersom, är en relativt öppen individ.

Likes

Comments