Det har hänt mycket sedan sist, men har inte orkat skriva om det eftersom det inte finns mycket och säga. Men jag har iallafall varit på 80-tals fest hos bonusbror som fyllde 20 i december, firat min egen födelsedag med först skridskor tillsammans med pappa och sedan middag med mamma på Vapiano. Det blev valentines day och min skola gick all in, det delades ut rosor, pride-flaggan var hissad på skolans tak och man fick sjunga karaoke utanför matsalen. Sedan åkte jag till Luleå för sportlov!

Gudmor och jag tog en promenad i skogen till Sinksundet, någon dag senare fikade vi och hennes man inne i stan. På torsdagen följde jag med Mathilda till hennes skola och lät henne klippa och bleka mitt hår. Några dagar innan det besökte jag mormor och morfar.

Kollade igenom gamla bilder, och hittade bland annat den här bilden på Simon och mig. I lördags gick jag på isbanan tillsammans med Mathilda, och igår åkte jag hem till Skåne.

Simon mötte upp mig på skolan när jag slutade. Vi skulle egentligen bara fika och jag skulle fota till hans blogg, men vi råkade istället prova för många tjocktröjor och köpa samma ändå och jag råkade hamna framför kameran istället för bakom.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sen skolan började har alla dagar i princip bara bestått av plugg, mat, plugg och sömn. Och därimellan har jag försökt klämma in något som inte är skolrelaterat, har försökt slappna av och ha kul med kompisar.

Några kompisar och jag var hemma hos Elin och åt, snackade, spelade och mös, någon torsdag för några veckor sedan. Någon vecka senare fyllde Elise år och det firade vi med middag på TUGG och sedan bio. Läser den tjockaste boken jag någonsin läst, En halv gul sol, i svenskan som jag ska göra en analys på om några veckor. Tog en promenad igår till stranden med mamma. Sedan har mina vakna timmar bestått av plugg.

Likes

Comments

Har den senaste månaden varit upptagen med bland annat middag med tjejerna, skola, en tidig julklapp att läsa, firat Agnes, handlat julklappar, hugat gran, och idag, lille-jul, öppnat några paket och spelat julklappslek. Dessutom har farmor kommit och hälsat på så har umgåtts en massa med henne och bara myst.

Imorgon ska vi till Grand i Lund för frukost och sedan ska vi bara ta det lugnt hemma. Eventuellt bygga ihop en möbel också. På söndag ska Simon och jag till mamma för att fira jul där.

Uppdaterar betydligt oftare på instagram @ m.lndbck

Likes

Comments

Åkte till Trelleborg igår efter shoppingen för att julbaka idag. Varken jag eller mamma är förtjusta i vanliga lussebullar då dem bara är goda första dagen, så de senaste åren har vi (mamma) bakat lussebullar med mandelmassa och vaniljsocker som fyllning och sedan gjort dem som vanliga kanelbullar med pärlsocker. Vi tycker det blir mycket godare då det inte blir torrt, och det är godare att frysa in för att sedan tina upp dessa några dagar senare än vad det är med vanliga lussebullar.

Under jäsningen gick Simon och jag ut för att fota ett samarbete som kommer upp på hans blogg idag.

Likes

Comments

Igår åkte jag in till Malmö med några vänner för att passa på att handla julklappar på Black Friday. Blev inte så mycket shopping för någon av oss, men jag hittade iallafall en julklapp till Mathilda. När stan stängde åkte vi till Emporia, eftersom dem hade öppet till 22 och satte oss på Espresso House för att fika och snacka. Även fast det inte riktigt blev som planerat så var det mysigare än vad man hade kunnat hoppas på!

Likes

Comments