Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Exakt 1 månad kvar tills dm i Malmö är, är så taggad! Första gången jag och Pumas tävlar ihop men jag tror det kommer bli bäst och man kan ju alltid hoppas på guld men bara själva upplevelsen är underbar. Kommer åka upp på fredagen och bo på hotell, sen på lördagen är det tävling. Det är sjukt hur fort tiden har gått, men äntligen är det tävling och det är sjukt vad vi har tränat så förhoppningsvis har det lönat sig så nu är det in i det sista.

Ska nu krama om min bästavän sen ska jag gå och lägga mig, godnatt.


Likes

Comments

Vad tänker jag på ordet förändring? jag ser det både positivt men mest negativ. Saker som är dåligt och förändras till något bra är ju sjukt nice men när något bra förändras till något dåligt...och det är jag rädd för. Jag trivs jätte bra med mitt liv, jag har en familj som jag älskar, vänner, cheerleadingen och jag håller på att utbilda mig till frisör så vad borde jag då vara rädd för? 

Då tänker la ni? Wuuut, ditt liv förändras ju all time, vad är det du är rädd för?

Men grejen är att jag hatar när saker förändras för fort. Jag är en vane människa asså, rädd för att något ska hända min famillj,eller att vår hund skall dö, eller att nån nära ska dö. Rädd att du skall börja gilla nån annan eller att nån annan ska ta min plats. Det är ju endå sjukt, nåt kan hända när som helst och var som helst. Men från och med nu ska jag ta vara på tiden, om nåt förändras ska den tiden då det var bra vara minnesvärt och jag ska kunna kolla tillbaka och minnas gott. F*n vad deep jag blev, brukar inte öppna mig så mycket..haha asså.

godnatt people.

Likes

Comments

Idag är det redan 1 februari och det har gått en månad på det nya året. Januari var en rolig månad, helgerna spenderades med vänner och vardagarna med träning och skola. Nu ska februari bli ännu bättre, har lite planer redan som jag tror kommer bli sjukt bra. Hade inte tänkt skriva så mycket utan ni får kolla på bilderna från istället.Likes

Comments
För 3 veckor sedan gjorde jag fransförlägning hos min brors kompis. Om du inte har super fina långa fransar redan så testa detta, jag är så nöjd och det är sjukt skönt att vakna på morgonen och slippa tänka på att sminka sig för fransarna gör mycket. Om ni vill testa så rekommenderar jag Anna, hon är jätte duktig och det kostar runt 400 kronor. Kommentera eller skriv till mig på Facebook så kan ni få hennes uppgifter :)

Likes

Comments

Tänkte börja blogga lite smått igen, haha får typ skrivkramp och om jag har för långa pauser :)

Vaknade nyss & ska snart till stan för att kolla lite på rean. Ska kika på ett par nya primeboots och sedan kommer jag väl komma hem med lite annat också, som vanligt. Ska väcka Yoanna nu så ska vi fixa oss, ha en bra dag!


Lägg till mig på Snapchat, emilyedvardsen :D

Likes

Comments

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do.


Likes

Comments

merry christmas '13

Det är inte alls långt kvar till jul nu, på söndag är det första advent och om bara 26 dagar är det julafton. Finns inte så mycket på önskelistan iår förutom lite småkrafs och pengar, fyllde år i november och fick det som jag önskade mig då. Men här har ni min önskelista för julafton -2013.

Vad önskar ni er? :)

Likes

Comments