utvärdering av Salvequick Aqua Block

Som jag skrev i förra inlägget så ska jag Buzza Salvequick Aqua Block och idag fick jag ett super tillfälle att testa ett plåster då jag har ett blödande sår bredvid tumnageln.

På med ett plåster och en stund senare ställde jag mig för att diska några saker som låg i vasken.

Höll det där 100% vattentäta plåstret den korta diskningen?
Nja... sådär. Plåstret sitter kvar och blev inte blött så som många andra plåster blir....men! klistret började släppa lite i övre kanten (närmst fingertoppen) redan där och då.

När jag ytterligare en stund senare tvättade händerna så släppte klistret ännu mer vid kanten. Ja, plåstret sitter fortfarande på plats, men 3 mm kant på plåstret som släppt från huden som nu i stället drar till sig smuts. Blä.
Det har även börjat släppa lite i nederkanten.
Men trots plåstret släppt vid kanterna så sitter där på plats, det kasar inte som vissa "tygplåster" kan få för sig att göra.


Det positiva med plåstren är att de är transparenta överallt förutom just där "padden" är, men den är hudfärgad (ja, det beror ju så klart helt på vilken hudfärg man har) och att, när plåstret faktiskt sitter på plats så suger det inte åt sig vattnet så som andra plåster gör. Man förlorar heller knappt något känsel där man har plåstret, ja alltså på ytan...ibland med vissa plåster känner man ju inte när man rör vid saker då plåstren är så tjocka, det är inte dessa. Plåstren är följsamma när man sätter på dem och är ganska lätta att forma efter den kroppsdel plåstret ska sitta....DOCK är det så att om plåstret råkar klippa fast sig i sig själv eller där du ej tänkt sätta det kan du lika bra kasta och ta ett nytt då det är i princip omöjligt att dela om det klibbat fast i sig själv och det tappar en hel del klister om du drar av det från huden igen, vilket gör att det inte sitter lika bra sen där du faktiskt vill ha det.
Man blir faktiskt lite varm just där plåstret sitter...trots att det i beskrivningen står att plåstret låter huden andas.

Oj, låter kanske väldigt negativ gentemot det här plåstret, men faktum är att jag tänker inte sitta och bara berömma plåstret och låta bli att berätta även de saker jag tycker är sämre.


Ett litet tips till Salvequick!
Gör era förpackningar tunnare. De är onödigt tjocka för den lilla mängd plåster i asken, den kunde varit hälften så tjock.


#buzzador #salvequick #salvequickbuzz #buzzadorinfluencer #buzzadorsverige


Psst!
Vill du också bli Buzzador och få möjligheten att testa diverse olika produkter utan kostnad?
Lämna en kommentar med din mailadress, så värvar jag dig hos Buzzador!

//M

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229