"Jag går gatan lång, den älskade gatan som jag så många gånger förut vandrat på. Jag vet vart jag är påväg och jag vet att jag vill dit. Jag vet vad som väntar på mig, jag vet vad som förväntas av mig, fast ändå inte. Jag vet inte hur du kommer reagera av att se mig i dina ögon, kanske kommer en storm av gamla känslor flyga upp eller så kommer du helt enkelt förneka det vi varit. Förneka det vi hade och de starka känslorna som styrde våra liv. Vi kunde länge sitta och prata om vad kärlek handlar om, denna oförklarliga känsla som förtrollar livet och gör det så ljust och härligt som möjligt. Du svävar på moln i ett antal x dagar, en period som ingen vet hur lång den kommer att bli. En period med kärlek. Vad man än säger att kärlek är, så är kärlek en drivande kraft som föralltid kommer tillhandahållas i vår fantastiska värld. Det hoppas jag i alla fall. För den som inte har fått uppleva kärlek innan livet sluter sig, den har missat en stor del av existensens lag. Den borde få genomgå en otrolig reinkarnation."

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu sitter jag här igen, det var ett redigt tag sedan. Jag kan inte fatta att jag stod på spansk mark för några veckor sedan, det känns ganska overkligt men ändå underbart. Det var så fint överallt och värmen fick mig att vilja hoppa av glädje, varje gång jag vaknade upp. Jag vill att det ska vara så nästan varje dag. Men jag måste nog erkänna att jag skuttar rätt högt ibland, när alla mina älskade har lämnat mig ifred. Jag kanske underskattade vår resa, alltså den var ju awesome. Det är nu i efterhand som man verkligen ser hur bra det var, hur bra vi hade det och hur bra man skulle kunna ha det (nästan varje dag) om man vill. Jag taggar på i vinterns kyla, ska inte klaga, känner att livet rullar på, på ett tillräckligt bra sätt. Den här veckan kommer att bli lite annorlunda (kanske lite negativt) men jag håller ut. Haha. Man klarar allt, bara man vill tillräckligt mycket. Idag känner jag att jag har tid till eftertanke och reflektion. Det är så viktigt för att kunna gå vidare och kunna göra så bra val som möjligt. Även för att lära känna sig själv. När slutar man förvånas av sig själv till exempel?


Likes

Comments

Har varit på hemma plan ett par dagar nu, skolan har börjat igen och vardagen har återvänt. Skillnaden där här gången är att året är 2013, som vanligt vid ett årsskifte så inne kommer en del "oskrivna" löften och ett antal nya tag, ofta kallade: nyårs löften. Jag ser det inte riktigt så, men visst har jag tro i att en tanke sätter fast en vid ett mål och målet blir lättare att nå. Själv har jag en tanke om en del ändring i träningen och kosten, samt beslut, val, umgänge och allt sådant underbart. Men vem vet, en tanke är bara en tanke. Ibland orkar man bara följa dem ett tag medan man ibland känner för att fästa den nya tanken & vanan i dagarna om. Idag fyller jag år också, har väl en liten bra känsla i magen som kan komma upp i ett pirr men annars så känns det mest som vanligt. Men det är underbart, absolut. Äntligen.
Resan till gran canaria var jätte fin, väldigt bra, utvilande och varmt. Skönt att få umgås med fina människor & spendera dagarna i solsken. Solen får en att må så bra.Likes

Comments

Jullov är underbart, man får den där lilla underbara extra tiden till att göra vad man vill, när man vill. Hur skönt är det inte att kunna sova hur länge man vill? (sen har man väl en del gränser ofc.) Mina senaste dagar har spenderats i Solna, där mamma nu och framöver förmodligen kommer att bo. Julafton tillbringade jag med alla möjliga människor, en del släkt och en del nya. Allt behöver inte alltid vara som det har varit. Det var en bra dag med många olika känslor, mycket kärlek och fina paket. Tack för den.
Har i allafall ägnat en del tid åt både träning, läsning, diskussion, konversation, musik, tv, quiz kampen med mamma och instagram. Hihi. Hoppas ni fick en fin julafton och en fortsatt jul, det är viktigt att umgås med människor som fyller på en och ta vara på dagarna. Nu när alla är lediga & man får vara tillsammans med dem man älskar. Det är fint.


Svempa & mamma


Stavgång


Busfamiljen på julafton


Svempas släkt


Morsan & Jag

Likes

Comments

Suverän träningsblogg med rara sara! Check it out!
http://rara-sara.blogspot.se
 

Likes

Comments

Fredag den 21 december. Idag skall jorden gå under, idag skall jorden ha gått under. Jag vet inte riktigt jag, jag tror att vi överlever. En lättnad för många oroade själar, men jag kan väl medge att jag själv varit lite förvirrad kring detta påstående och därför blivit lite osäker då&då. Gjorde inget speciellt igår för att visa min uppskattning för alla älskade själar runt omkring, men det kanske man skulle ha gjort. Men jag tror att de flesta känner min kärlek, i allafall ibland. Ni är så betydelsefulla allihop. Varenda kotte har en speciell betydelse, en speciell påverkan. Antingen är det träningskompisen, älskade pappa, skolkamraten eller mormor. De finns så många olika kontakter.
Hur som helst så har jullovet tagit start, blev en bra dag igår, verkligen. Tränade ett långt pass med Marie, gjorde sällskap med ett par klassisar hos Carro och avslutade kvällen med en lång natts sömn. Tror att lovet kommer bli riktigt bra, utlandsresa, träning, underbara kompisar och kärlek. Är alltid i en liten romantisk feeling när jag skriver, i allafall väldigt ofta, kan bero på låtarna som spelas samtidigt.
Hoppas ni alla får en skön jul. no

 Likes

Comments

"Så många år, så många timmar som har gått åt. Timmar som alltid, alltid vara fyllda av tankar. För inte får huvudet någonsin vila? På dagarna tänker vi alla möjliga tankar, tar in otroligt många intryck och sorterar dem konstant i en värld full av förvirring. På nätterna ska allt bearbetas igenom igen, antagligen hann vi inte fundera igenom allting sådär detaljerat , eftersom de mörka timmarna ständigt ska fyllas med drömmar och tillbakablickar på de händelser och intryck vi snuddat vid under dagen. Det måste ju vara underbart. Att ha en förmåga att kunna och orka tänka dygnet runt. Ja givetvis. Men vi alla har nog drabbats av de där otroligt hårda stunderna då vi bara vill att hjärnan ska kunna göra en sak; sluta tänka. Bara stoppa allting. Men det kommer nog aldrig kunna hända och jag antar att vi får vara glada för det. Vi har ju ändå utvecklats till en otroligt smart och begåvad art, som under århundranden har åstadkommit så otroligt meningsfulla och fantastiska uppfinningar som vi idag nog inte skulle kunna leva utan. Misstolka mig rätt. Självklart skulle vi kunna leva utan dem. Men om någon en dag bara tog ifrån oss de där viktiga sakerna? Hur skulle vi må då? Frågorna är oändliga. Livet är ganska fantastiskt ändå. Men ändå klagade jag senast idag."

Likes

Comments