Daily / Mornings


Mina dagar startar lite senare än vad jag önskar. Rutiner nu för tiden är ingenting jag är bra på att omfamna. Förutom min hudvårdsrutin, den sker alltid vid två tillfällen under dygnets 24 timmar. Det är det första jag tar mig an när jag vaknar och därefter frukost. Toast med avokado och en god kopp kaffe brukar sitta extra fint när man ska studera. Har väldigt mycket att komma ikapp med innan terminen slutar. Fältstudier, ett seminarium och en hemtenta (som kommer handla om tatueringar). Jag är lite spänd på att skriva hemtentan för jag känner att det kan bli någonting bra, då jag har ett intresse för tatueringar men jag vet inte mycket om tatueringars härkomst och det finns mycket runtomkring som ger människor moralisk panik. Det finns mycket fördomar och förutfattade meningar om tatueringar som pryder en människas hud. Jag ska ta reda på mer utifrån ett kulturellt perspektiv.

Nu är det helg, och jag kommer förmodligen inte alls "ta" helg. Jag ska studera vidare, börja planera min bullet journal och att träna alternativt stretcha vore på sin plats. Detta året vill jag få en smidigare kropp och därför känns yoga som något värt att utforska och prova på.

Angående Bullet Journal, är det något som vore intressant att se mer utav? Detta är min första bullet journal och jag tänker hålla den rätt minimal så att den fyller rätt funktion för mig. Annars är jag rädd att jag kommer tröttna, och framförallt köra fast vid hur den ska se ut och vice versa. Målet är att bli mer strukturerad och få vara lite kreativ. Jag gjorde en beställning på Pinky Pine för bara några dagar sedan, efter att ha letat som en tok efter en passande bullet journal och idag fick jag äntligen den på lådan. En svart, väldigt basic sådan, samt två tombow pennor (svart och olivgrön)

Det händer inte så mycket mer under dagarna. Jag bor inte i närheten av stan och under rådande omständigheter känns det mer värt att stanna hemma och göra det bästa av det. Jag och en vän har planera på att göra en del DIY projekt i framtiden. Vilket jag ser framemot. Jag vill göra egna ljusstakar, måla någon simpel tavla och kanske göra om en spegel. Det är fortfarande tomt på väggarna och vill få upp mer konst på dem. Det behövs också fler växter. Som gärna får hänga i amplar. Och som också får ta upp lite för mycket plats på golvet.


Gillar

Kommentarer