Nu var det längesen jag skrev här, semester osv. har kommit emellan men heminredning hinner jag med! Snyggt brickbord från in white 4you och en prydnad som min syster gjort. Två små hjärt-ramar från Eko med mina älsklingar i.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vår 30:de bröllopsdag idag, helt otroligt vad tiden går och hur mycket man har varit med om...

Det har varit 30 år av många glädjestunder men även några sorgliga stunder.....men det är så livet skall vara säger dom!

Vi skall fira kvällen med att gå ut och äta någonstans, var vet jag inte än, blir en överraskning. Mysigt skall det bli, inte ofta vi går ut nu för tiden men det är väl så när man trivs sååå vansinnigt bra hemma!

Likes

Comments

Tråkigt väder idag! Sitter o väntar på Schenker ska komma med lite varor så jag kan packa o skicka dagens beställningar......

Knäppte av lite bilder ute i trädgården igår på våra projekt, växthus och lägga kantplattor och singel.....evighetsjobb men är väldigt nöjd.

Ska hämta ett paket från In white 4you idag oxå, spännande.......

Likes

Comments

Igår var vi nere i Skåne och träffade Annica från House of Charisma. Vi kommer att vara ÅF för deras sortiment och vi börjar med detta fina träns och ledade stigbyglar. Allt för välbefinnande för häst och ryttare.

Tränset kommer vi att köra en gemensam kampanj på under juli månad så i slutet av veckan kommer det in i shopen, skall testa detta själv idag, spännande!! Tack för ett trevligt möte Annica!

Likes

Comments

Många ordrar att skicka idag, jättekul jobb!!

Likes

Comments

Tänkte presentera mig för er som inte känner mig. Är en kvinna i sina bästa år som älskar djur, heminredning, resor, familjen! Min familj består av min man Roger Bogren och våra två barn Robin och Sabina. Vi har två underbara barn-barn, två flickor som heter Eline 4år, Nellie 6mån. Och så våra djur som jag har presenterat med bilder och namn.

Jag driver ett litet företag som heter Ishesten och som säljer utrustning till både dej och din häst. Säljer mest via e-handel men har även en liten bod på gården där man kan se och prova det mesta. Ibland händer det att vi är ute på olika evenemang och säljer våra produkter, ex tävlingar och mässor.

Något som har blivit ett stort intresse är heminredning, jag köper både nytt o gammalt! Ni kommer att få ta del av sakerna här i bloggen och var jag köpt dessa :)

Intresset för trädgård har oxå ökat med åren, har ett växthus ute på tomten som jag pysslar mycket med, är sååå rogivande. Kommer bilder på det oxå!

Reser gör vi gärna, brukar bli en gång om året så vi får sola och bada o njuta av go mat osv. Resan i år är bokad till Kreta! Dit vi åker med vår dotter Sabina och hennes pojkvän Justin. 1/9 bär det iväg. Men innan dess har vi mycket att göra här. Trädgård är något vi håller på o anlägger just nu. Har bara haft naturträdgård tidigare men känner att det är dags att fixa till något ordentligt nu!

Likes

Comments

​Islandshäst som heter Raudka från Margaretehof.


Shettis som heter Ronja.


Pappillon som heter Rocky.


Blandras som heter Rambo.


Katten heter Casper.

Likes

Comments

​Bild 1. Bricka med ljuslyktor, liten kruka med blomma och ett cementhjärta.

Bild 2. Gammal äppel-låda som skruvats upp på väggen och pynt från Extras utemarknad. Bilder av Frida Nilsson.

Bild 3. Ännu en bricka från loppis, ljuslykta från Extra, sockerskål från Bromölla möbelaffär, och en utnött sko från Raudka.

Bild 4. Boll med värmeljus i (rostig) från Living Story (Ishesten)

Likes

Comments

​Stol köpt från Second hand i Bromölla. Olivträd i en korg och så en nött hästsko från Raudka :)

Likes

Comments