Header

Nuså, äntligen regristrerad och inbokad på antagningsprövning i stockholm i maj inför GMU.
Kan inte säga att det riktigt gäller på riktigt ännu det är ju såklart GMU som är det jag ser fram emot mest och den svåraste utmaningen men för att komma dit måste jag klara av testerna innan. Så nu är det ca 2 månader av stenhård träning och förberedelse inför maj. Super taggad, och till hjälp har jag laddat ner försvarsmaktens egna tränings app FMTK som ni kan ladda ner HÄR, finns så sjukt många olika pass och program för just dig och ett program inför GMU som jag började på idag. Har aldrig svettats så mycket haha, riktigt intensivt må jag säga!


Så rekommenderar verkligen appen för er utmanare och även för er latmaskar som försöker komma igång inför "sommaren". Även att anmäla er till någon frivillig förening inom försvarsmakten vilket jag gjort sedan 2 år tillbaka då jag är med Flygvapenfrivilliga som innebär att jag kan ta del av de utbildningar och läger som dom arrangerar för intresserade inom "förbandet" som fått mig att bli mer intresserad av just Försvaret och att gå vidare till att söka till GMU och få en mer inblick i det hela. Min personliga åsikt är såklart att det är jätte kul och intressant! Så för intresserade sök på och önska mig lycka till ;)


Likes

Comments

Ännu en underbar dag i kläppen och jag börjar verkligen känna att jag kommit igång nu igen efter det långa uppehållet. Extra peppad blir man när alla tjejer och grabbarna i klassen är med och kör, shit vilken feeling och pepp man får! Kom och shredda i kläppen allihopa!

Likes

Comments

​Åh äntligen är jag tillbaka till malung, sälen, backen, snön, skolan, vännerna,livet!
Som jag väntat på att få komma tillbaka efter praktiken och börja åka igen, herregud! Inte stått på snö sedan i december, 3dje dagen på säsongen. Snön bara vräkte ner i kläppen idag och alla hade glada miner på läpparna!

Likes

Comments

Lika mycket som jag saknar att stå på snö och få åka snowbord vill jag nog faktiskt boka en till surfresa och dra mig ut i världen och upptäcka mer!
Allt snack om att man blir kär i vågorna och surfen trodde jag inte alls på förens jag själv fick uppleva känslan ! Mindre än en månad innan jag tar mig till mitt andra hem i Dalarna för att börja plugga och åka igen men nu är det praktik som gäller hemma i Sundavall!

Likes

Comments

Två helt magiska filmsnuttar på duktiga surfare varav en av dom är en grym kvinna!

Älskar låten från Castle in the Sky och kan inte sluta replay'a den.

Väldigt intressant att lyssna på Leah's sätt att se på surfandet och kulturen hur den är för kvinnorna i sporten, blir så otroligt inspirerad av dom båda filmerna och drömmer mig tillbaka till Costa Rica och Santa Teresas underbara vågor!

Titta och njut mina vänner, detta är magiskt!

Likes

Comments

Då var denna dag kommen, känns så sjukt tråkigt att behöva lämna Santa Teresa och Surfakademin!
Men också alla underbara människor man träffat under resan, palmerna, vrålaporna, dom lekande hundarna på stranden och dom otroliga vågorna jag blivit kär i!
Här vill jag stanna längre, utvecklas mer och bli ett med surf-andan dessa människor delar med varandra.
Vilken tid jag haft här! Ojojoj, men nu är det dags att ta mig hem och fortsätta där jag slutade, back to reality! Skolan och snowboard åkandet väntar! Snön!

Likes

Comments

Morgonen var fantastisk! Att få surfa under fullmåne precis innan soluppgång var nog det bästa på resan hittills ! Man kan tänka sig att full moon party är det häftigaste på en utomlands resa men detta slog allt! Vilken känsla att få sitta ute i havet och känna vågorna gynna under brädan med den utsikten! Man får sådan energi och alla blir super glada och avslappnade!

Foto av @livetenligtkjell

Likes

Comments