Ni vet den där känslan, den där känslan av att bara känna glädje utan någon egentlig anledning. av hundra anledningar. av en anledning. Hur underbar är den inte? Man känner sig så harmonisk men samtidigt så energisk. Man vill bara vara med allt och alla samtidigt som man bara vill ligga i sin säng och njuta av den där underbara känslan. Den där otroliga känslan av glädje. Då när man är känner hur nöjd och glad man är över att få leva. Få uppleva, få prova, få misslyckas för att sedan kunna lyckas. Att känna att man inte behöver vara bäst på allt och ändå vara hur nöjd som helst med sina prestationer. Vissa känner det väldigt ofta medans andra inte alls känner det ofta men ändå kan vara glada och nöjda. Känslan är ändå lika viktig att känna, hur ofta man än känner den.

Likes

Comments

Från en pluggdag i bibblan

Hej på er!
Nu är jag påväg till skolan trött och slö. Efter timmarna där tänkte jag och Johanna plugga matte eftersom att vi har prov imorgon. Om det är något jag har svårt för är det matten, jag hoppas jag blir något klarare efter idag iallafall.

Något annat som hände mig igår när jag skulle gå på bussen var att jag tappade en 50 lapp på marken. Som tur var sa busschauffören till mig tills jag förstod vad det handlade om. Man blir så glad när folk gör snälla gester till sina medmänniskor!

Hoppas ni får en bra dag, så hörs vi!

Likes

Comments

Hej på er! Nu när jag skaffat mig en blogg tänkte jag försöka skriva en kort information om vem jag är så att ni lär känna mig lite.

Jag heter Madeleine och är 16 år, går andra året på gymnasiet där jag läser Barn- och fritidsprogrammet vilket jag trivs jättebra med. Saker som ligger mig varmt om hjärtat är min pojkvän Pontus, mina underbara vänner och familj.

Så på fritiden hittar ni mig oftast med någon kompis, i plugget, med min pojkvän eller också i en församlingsgård där jag är konfirmandassistent.


Jag hoppas ni kommer gilla min blogg!


Likes

Comments