Trots det som hände i Trollhättan innan höstlovet hoppas jag många utav de drabbade ändå har en bra ledighet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har varit i mitt favorit land, både när det kommer till människorna och naturen, Kurdistan. Där fick jag träffa alla fina familje medlemmar på min makes sida.

Likes

Comments

Satir tidningen i Frankrike som vart attackerad förra veckan är så otroligt dumma i deras huvuden. Missta mig inte, jag tycker det är sjukt att ens komma på tanken på att storma in och mörda massa människor och sedan påstå att man gör det i Allahs namn, vilket jag inte tror är Allahs vilja.

Det som gör mig så förbannat arg är att varför i hela friden kan man vara så dum att man gör en artikel där man målar av Mohammed som ett djur. Speciellt när Muslimernas hårdaste "lag" är att man inte får måla av Profeten och folk har blivit dödade eller stenade mm, i väldigt många år.

Och nu efter attacken är tidnings redaktionen ännu mer dumma i huvudet, de väljer nu att på första sidan i deras nästa tidnings upplaga att ha ännu en bild på Mohammed. Ännu värre, de väljer att göra det för att hedra de döda...!!!!

Likes

Comments

Har Blivit besviken 😔, skulle få möjlighet att flytta upp till norrland igen, vi hade bestämt oss att köpa en restaurang o bar. Vi sa upp oss från jobb och lägenhet här i stockholm och nu har vi fått veta att fastighets hyran för restaurang och baren ska höjas mm. Vilken tur att nahro har fått tillbaka sitt jobb på grillen och jag lyckats få heltids tjänst inom hemtjänsten. Letandet av lägenhet börjat igen och nu är det bråttom, blir utan lägenhet den sista!!!

spännande, spännande men oroligt och små stressande.

hoppas alla andra jag känner har det mindre rörigt just nu <3.

Likes

Comments

Ännu en djur inspirerad design

Likes

Comments

Har varit på väg att göra djur mönster länge nu. Nu äntligen blev det av, och detta blev resultatet.

Likes

Comments

I onsdags bestämde jag mig att göra en lite bil tripp till Umeå eftersom jag ändå var ensam i Stockholm för min make åkte till sitt hemland Kurdistan.

Gu vad kul jag hade, nästan så kul att jag stanna kvar... Men men verkligheten kom ikapp och jag vart tvungen att åka tillbaka.

Likes

Comments

Har en hund som jag älskar. Jag har haft honom sedan jag var 7 år och han blir 15 år i maj.

min man har åkt till Kurdistan för att fira eid (en muslimsk högtid) och jag passa på att åka upp till Västerbotten för att hälsa på släkt och vänner och nu måste jag försöka säga hej då till min älskade hund och kan inte sluta gråta :(


Likes

Comments

För nästan 1 månad sedan blev min mobil stulen på jobbet, medans jag tog hand om en kund så gick någon annan in och rota under bänkarna bakom kassan där jag förvarar mobilen för att lyssna på musik på jobbet. När jag sedan skulle titta på mobilen hitta jag den inte så jag ringde till den ifall jag lagt den i väskan igen eller att jag kanske tappat ner den i soporna, och då svarar IDIOTEN som tagit mobilen och påstår att han hittat mobilen i centrumet och att han skulle leta upp butiken jag jobbar i och ge mig den. Men inte det inte, han kom inte så det blev att jag vart tvungen att be försäkringen om en ny mobil, och självklart ska de krångla också.

Äntligen efter ca 3 veckor senare har jag fått en ny mobil och känner mig som en människa :)

Likes

Comments