Header

Även starka människor kan falla, det handlar bara om att ta sig upp. Ni ALLA är starka och jag tror på er. Ni alla förtjänar att le med äkta glädje bakom det.

Alla lever efter det här sjuka idealet som samhället har skapat. Man ska vara felfri, sen är det tydligen fel att vara lite mer kurvig. Vad är ens det för sjukt. Hur mycket man väger ska ju inte avgöra hur fin man är?

Sen är det även sjukt för det är så fel att säga att nån är så tjock, men det är helt okej att säga gud vad smal du är. Bara så ni vet kan man ta illa upp av båda. Men vad jag inte förstår är varför ska man ens kommentera vad nån annan väger? De är ju personens ensak. Alltså så länge vikten inte är skadlig för dig är det inte fel på den.

Och det är sjukt hur alla vill se ut som modeller, alltså det ni ser på bildere kan vara så himla photoshopat så det inte finns.

https://www.youtube.com/watch?v=17j5QzF3kqE

bara en video på hur det faktiskt kan funka och det där är så sjukt, då kommer alla att säga amen när modeller går catwalk kan dom inte redigera. Svar nej det kan dom inte men vet ni hur ohälsosamt dom personerna lever?


( obs att jag inte vet om det är exakt såhär du jag hitta bilden på twitter, men hursom kanske det inte är exakt såhär men dom lever inte hälsosamt det är en sak som är säker)

såhär lever dom, det är inte hälsosamt. Det är inget fel på att väga lite mer, det är bara dagens samhälle som gjort det så.

Men jag förstår inte man är lika fin om man väger lite mer, och varför ska man hela tiden trycka ner varandra pga av vikten? Amen låt tjejen vara smal eller låt tjejen väga lite mer. Liksom so what att personen mår bra kommer alltid vara viktigast.

Sen till det här med smink, man ska hela tiden få höra vad mycke du använder eller va du använder inget. Alltså låt folk använda vad dom vill? Sen det här med att alla sminkar sig för att dom vill vara snygga inför alla. vet ni det kan vara så mycket skit snack i den menningen för folk kan lika gärna sminka sig för att dom tycker det är kul, så som vissa tycker om att hålla på med mode kan vissa göra med smink.

Folk kanske sminkar sig för att dom trivs i det, alltså bara låt folk och sluta kommentera folk. Låt människor se ut som dom vill alltså vad är problemet.

Eller det här med att ta bilder, man får tydligen inte posera hur man vill för direkt blir man stämplad som något man inte är. Men alltså vafan är det med männsikor man får se ut hur man vill göra vad man vill? Det viktiga är la ändå hur personen är, hur personen mår. Det spelar väl ingen roll hur mycket mascara hon använder, eller hur mycket hon väger. Fast i dagens samhälle är utsidan viktigast vilket är helt fel.

Det var alltså en tjej, hon ville bara vara vänner med sånna hon och samhället klassade som ´´fula´´ så hon själv kunde framstå som fin? Vad är det ens för tankar, man ska vara ävn med sånna man trivs med sånna man får glädje av och skrattar mycket med.

Sen ska man tydligen inte ha finnar eller något för det är tydligen fel, men hallå va man kan inte rå för om man har acne. Det är ju inte så att vi väljer det ellerhur?

Man väljer typ inte hur man ser ut, okej nu förtiden finns det allt möjligt så man kan göra sig mer till det man vill. Men vet ni ni behöver inte det för ni är så himla vackra.

Ni ska bara se er från nån annans perspektiv! Alltså när ni pratar om något ni tycker om och era ögon glänser till av glädje, eller när ni skrattar. Eller bara se er från nån annan för ni är så vackra varenda än. Särskillt när ni ler.

Sen vill jag även ta upp det här om att tjejen ni går förbi på gatan som du tycker har värsta goal utseende kan faktiskt tycka exakt samma sak om dig. Det handlar helt om smak ska ni veta. Alla tycker olika saker är fint, förstår ni hur tråkig den här planeten hade varit om vi alla såg likadana ut för vi alla tycker om samma sak. Alltså vissa kanske tycker rödhåriga är as snygga medans några kanske tycker om blonda personer. Det är helt enkelt smak.

Sen om ni har värsta idéen om att färga håret till en helt crazy färg som blå för ni vet att ni skulle trivas i det, go for it. Skit i alla dessa människor som kommer tycka du är dum i huvudet! För det viktiga kommer alltid vara att du själv tycker om dig själv och att du är nöjd med dig själv. Vilket är jätte svårt men en dag hoppas jag att ni alla kan inse att ni är fina som ni är. För herregud så vackra ni är.

Vet ni ställ er framför spegeln, kolla nogrannt och börja med att försöka hitta två saker som du är nöjd med. Försök hitta så många saker som möjligt som du är nöjd med. Var stolt över hur du ser ut för så som du ser ut ser ingen annan ut. Du är unik. Somsagt kommer aldrig det viktigaste vara hur du ser ut utan din insida.

Va alltid personen som du skulle vilja träffa, som du skulle vilja lära känna.

Komihåg att just du är vacker på ditt sätt, och du kan vara den finaste någonsin i någons ögon! Du är unik och ser så bra ut.

Det viktiga är inte vad personerna i din skola tycker om ditt utseende utan vad du tycker.

Det kan vara jätte svårt att ta åt sig av komplimanger, men när nån skriver att du är fin tänk då en extra gång. Nån tycker jag är fin. Tänk en extra gång varje gång du får en komplimang. Komihåg att vikten inte avgör hur fin person du är.

​Kramar ifrån mig, glöm nu inte att ni är extremt vackra och fina på erat sätt. Låt ingen trycka ner er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, så det här blir mitt igentligen inte första inlägg. Men det ser ut som det iallafall. Därför att jag har fått så många nya idéer till den här bloggen, så jag raderade allt gammalt. Men tro mig liknande texter som jag hopps kommer vara bättre. Bloggen kommer fortfarande handla om att komma ur det dåliga att må bra, men jag kommer börja skriva mer personligt men nu menar jag inte att jag kommer skriva om vad jag tycker om för mat eller var jag tycker om att handla. Utan ni kommer märka.

Iallafall så ni vet vem jag är så heter jag Minna Juntunen och bor i den lilla staden Katrineholm, är född år 2001. Det är bara basic info. Men jag hoppas iallafall ni kommer läsa bloggen och framförallt gilla den. Hoppas iallafall ni mår jätte bra just nu!

Likes

Comments